- 20 Eylül 2009
- 19.025
- 17.575
- 2.773
Tabiiki bjk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar niye böyle yavŞampiyonluğu kaybetmişsiniz derbide rakibin maça alkollü 1 şekilde çıkıp seni rahat rahat 3-0 yenmiş.Umurlarında değil sadece şu çocuğu önemsiyolar yav
Dün Twitter Ses Odası'nda Fb'nin Ajax'tan daha iyi 1 kulüp olduğunu söylüyolardıyahu biz 10 sene şampiyon olamasak,15 yıl CLye gitmesek adam akıllı yüzümüz olmaz konuşmaya,bunlar da hala müthiş bir özgüven ve büyüklük taslama var çok ilginç cidden,herhalde kupa büyüklüğü değil len kafasındalar veya dünyanın en iyi klüplerinden görüyorlar kendilerini
dünyada bunlar kadar romantik ve duygusal çok az taraftar vardır, fb çok iyi süper oyuncuları dünya yıldızı vb kafasındalar genel olarak, dünyada taraftar sayfaları dalga geçmeye başladı bunlarla hala aşırı kendinden emin tavırlar falan bizim taraftarda bu kadar özgüven yoktur ya, ayaklarımız yere basıyor daha mantıksalız bizDün Twitter Ses Odası'nda Fb'nin Ajax'tan daha iyi 1 kulüp olduğunu söylüyolardı1 ara mikrofon alabilseydim o ara '' Tabi abi manyak mısın
Ajax'ın Türkiye Süper Ligi şampiyonluğu yok
'' bunları derdim ben reis yav
![]()
59 öncesine dokunamazlar fenerin başvurusuna ilgili mercilerin cevap vermemelerinin de bir sebebi boşa uğraşmayın tekrardan başvurmayın demeye getiriyor. Bu konu üzerinden belgeleriyle beraber twitter da bu işin uzmanı insanların floodları vardı imkansız deniyor. Bu konuda takılı kalmaları kesinlikle iyi onlar asıl tehlikeyi fark etmiyorlar muhtemelen 5-10 yıl içinde taraftar sayısındda beşiktaş'ın gerisine düşme ihtimalleri epey fazla umarım geçmişte takılı kalmaya devam ederler.Nereye yazacagimi bilemedim veya forumda bahsi gecti mi bilmiyorum.
Simdi 1959 ve 198? yillari arasi G 2 puan, beraberlik yine 1 puan idi. Eger simdiki gibi 3 puan olsaydi 5 sampiyonluk yer degistiriyordu ve biz hic kaybetmeden + 2 veya + 3 yapiyorduk. Eger 59 oncesi yalani cok deşerlerse buradan saldiralim. Madem kurallari oyun oynanirken degistirmek istiyorlar biz de degistirelim.
Bunlar niye böyle yavŞampiyonluğu kaybetmişsiniz derbide rakibin maça alkollü 1 şekilde çıkıp seni rahat rahat 3-0 yenmiş.Umurlarında değil sadece şu çocuğu önemsiyolar yav

Zaten geçmişte bu konuyla ilgili gerek TBMM'den gelen bir red gerekse de geçmişte Tahkim kurulunun reddi var bunu eski Tahkim kurulu başkanı Türker Arslan açıkladı Tahkimin red kararı varken zaten yine başvuru yapamazlar cevap verilmemesi bu nedenle de olabilir. Türker Arslan'ın açıklaması59 öncesine dokunamazlar fenerin başvurusuna ilgili mercilerin cevap vermemelerinin de bir sebebi boşa uğraşmayın tekrardan başvurmayın demeye getiriyor. Bu konu üzerinden belgeleriyle beraber twitter da bu işin uzmanı insanların floodları vardı imkansız deniyor. Bu konuda takılı kalmaları kesinlikle iyi onlar asıl tehlikeyi fark etmiyorlar muhtemelen 5-10 yıl içinde taraftar sayısındda beşiktaş'ın gerisine düşme ihtimalleri epey fazla umarım geçmişte takılı kalmaya devam ederler.