Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim bu yaf ? Tasiyip duruyor herkes. Sallayin gitsin populerite yaratmanin anlami yok.. Zaten kufur falan koymus ergen irisi.
Abi önemli biri değil. Fenerli taraftarlar arasında Ali Koç muhalifliği ile ünlenmiş biri. Popülarite yaratmak amacıyla taşımıyoruz bunun gibi birkaç kişi var sağolsunlar bize tweet bırakmıyorlar kendi kendilerini yiyorlar.

Abi önemli biri değil. Fenerli taraftarlar arasında Ali Koç muhalifliği ile ünlenmiş biri. Popülarite yaratmak amacıyla taşımıyoruz bunun gibi birkaç kişi var sağolsunlar bize tweet bırakmıyorlar kendi kendilerini yiyorlar.

Sizden ziyade forumun geneline Cihan mod'um. Siz isinizi yapiyorsunuz (forum adina) (y)

Serhat Akın aklı başında konuşan tek Fener'li bu arada.

dans%C3%B6z.gif

Fener'in Ekambi ve Zaha ile adı anılırken SoFIFA'da Ekambi'nin profilinde Fener taraftarı;

1690157484503.webp
1690157528918.webp1690157541180.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ciddi ciddi bunu transfer çalımı zanneden körler acıyorum. fenerbahçe çekildi gs aldı işinize yarar mı yarar ama bence giren çıkan artık fenere değil de gs ye gibi.

not : ulan şu görmemiş taraftar sayesinde adını fenerle duyunca tanıdığım futbolcu için iki kere entry girdim.
🤖

Ekli dosyayı görüntüle 211665

Tadic Sol kanatta Zaha'yı top diye oynardan sonrasını okumadım hahahhaahhhaah

Bu adamlar Dzeko’ya çok bel bağlıyorlar. Adam koşamıyor artık, topu ağzına armam gerek. Şampiyonalar ligi finalinde oynadı diyorlar bir de. Adam maçta hayalet gibi dolaşmıştı. Takımın en kötüsüydü, yerine giren Lukaku takıma hareket getirmişti.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Adam cidden hasta, yazık. Allah şifa versin. Yaşan demiyorum. Bakırköylük adam. Ya da müthiş rol yapıyor. Hangisi bilemedim. Eğer rol yapıyorsa yeni Jack Nicholson hayırlı olsun.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Rol yapiyor. Bu, Ahmet Ercanlar, Devrim Zengi gibi isimler fb profilini cözmüsler. Taraftarin %70’i bunların arkasından gidiyor. Bunlar da paraya bakıyor

Bu herifler yüzünden fbnin burnu boktan cıkmıyor. Bizim tarafta bunun gibi bi rok var onun da troll oldugu belli zaten, böyle bi tip cıksa anında tekmeyi yer bizden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt