İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
Hadi tadic neyse de şimendiferle sırma bıyıklı cengo ne oynamış da yedeği olacakmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum +1905Öneri:
„Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler“
Yerine
„Diğer Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler“
Fatih Terim: "Biz, adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstlük rütbemiz de farklı"
Nesin?şimanski yi fb almadan önce tanıyosa neyim
Böyle sanatçıların holigan olmasına hayret ediyor, şaşırıyorum. Fazıl Say hele bambaşka.
Entelektüel adamlarsınız güya ne işiniz var holiganlikla
Böyle sanatçıların holigan olmasına hayret ediyor, şaşırıyorum. Fazıl Say hele bambaşka.

Ay cok kötü carpismislarTahmin ettiğim pozisyondan bahsediyorsa Colley denen herif Eren'i boğmaya çalıştı
Ekli dosyayı görüntüle 220457
Pek çoğuyla demiş, hepsi ile deseydi olabilirdi.Öneri:
„Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler“
Yerine
„Diğer Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler“
Fatih Terim: "Biz, adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstlük rütbemiz de farklı"
Tahmin ettiğim pozisyondan bahsediyorsa Colley denen herif Eren'i boğmaya çalıştı
Ekli dosyayı görüntüle 220457
Osmanlı'da kardeş boğdurma diyorlardı bunaBu arada dün Bakesetas'a yapılan şey normal bir şey değildi.
Hadi maçın sonu falan derken arada kaynadı ama görüntülerden ceza verilmeli.
Adama gidip kafa falan atmak daha az zarar verici olurdu. Herifi tırnakladı resmen bilerek isteyerek.