Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene için en önemli sene bu denir ya

Esas en önemli sene bu sene

Şampiyon olamazlarsa geri dönüşü olmayan ciddi yıkım yaşarlar

Bu da baskı altında napacaklarına bağlı, henüz baskı altında bir ortama girmediler, iki maç üst üste puan kaybına bakar

Şunlar bari Avrupa Ligi'nde olsalardı da azıcık ciddi bir takıma karşı oynamak nasıl bir şeydir ara ara hatırlasalardı.

Her sene için en önemli sene bu denir ya

Esas en önemli sene bu sene

Şampiyon olamazlarsa geri dönüşü olmayan ciddi yıkım yaşarlar

Bu da baskı altında napacaklarına bağlı, henüz baskı altında bir ortama girmediler, iki maç üst üste puan kaybına bakar
iki maç üst üste puan kaybetmeden şampiyon olacaklarmış

Ligde özellikle aşağı taraf karıştıktan sonra heyecan ve puan kayıpları başlıyor. O zaman göreceğiz Abdullah Kaya'nın şeyi mi daha büyük yoksa fbnin mi?

Redondo yine şov yapmış ;D

Hakemin bize verdiği penaltıyı Fransız kökenli olma ihtimaline dayandırması mı yoksa 15 yıldır Fener gidemiyor o yüzden Şampiyonlar Ligi berbat haldeye lafı getirmesi mi daha komik bilemedim.

Hepimiz taraftarız, taraflıyız da fanatizm çok kötü be...

Redondo yine şov yapmış ;D

Hakemin bize verdiği penaltıyı Fransız kökenli olma ihtimaline dayandırması mı yoksa 15 yıldır Fener gidemiyor o yüzden Şampiyonlar Ligi berbat haldeye lafı getirmesi mi daha komik bilemedim.

Hepimiz taraftarız, taraflıyız da fanatizm çok kötü be...
O herifin söylediği birtane mantıklı şey yok

Screenshot_20231027_101445_Chrome.webp
seba'dan sonra bunlar dışında başkanları da yok bu isimler dışında.

O herifin söylediği birtane mantıklı şey yok
Takıntılı bir tip. Geçen seneki şampiyonluğu hak ettiğimizi söyledi mesela bir yayında denk geldim ama sebebini tamamen 2 maçta da bunları yenmemize bağladı. Yani 2 maçta berabere kalsak hak etmemiş olacaktık bu bakışla. Pes oyunu muamelesi yapıyor.

Çok acayip negatif bir tarzı var herifin, sürekli kavga ediyormuş da her an küfredecekmiş gibi. Bir kere bir yayında buna sövmüşler galiba bu da kendi çapında sövmeye başladı. Sonra şunlar gelsin yayına bir konuşalım dedi, beklerken diyor ki ben efendi biri olduğum için sizin gibi sövmem falan daha 1 dk olmamış söveli :asd: Efendi ama ruh hastası.

Memleketimin tipik cahil, ezilerek yetiştirilmiş o yüzden hep milleti ezmeye çalışan, fanatizmle beyni yıkanmış at hırsızı işte fazla konuşmaya değmez.

Bunların EL'de oynamasını isterdim. En azından Avrupa liginde nispeten ciddi rakiplerle oynarlardı. Konferans ligi adeta kondisyon ve rotasyon için biçilmiş kaftan. En iyi antreman maçtır diye boşuna dememişler hem çoğu oyuncu maç temposundan düşmüyor hem de kondisyon konusunda sıkıntı çekmiyorlar. Biz neredeyse her maçta en fazla 1-2 değişiklik yaparak as kadroyla çıkmak zorundayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt