Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vasıfsız bebeden kurtulmak lazım demek kolay.

ulen aziz yıldırım haricinde sizi "memnun" etmeye yaklaşabilecek kim var camianızda başkan yapacaksınız. bittiniz haberiniz yok. iki "iddaalı" ve paralı başkanınızında en fazla yaptığı şey GS şampiyonluğu izlemek.
aslında en büyük sıkıntı taraftar olarak kendileri ama farkında değiller.

aslında en büyük sıkıntı taraftar olarak kendileri ama farkında değiller.
ben taraftara çatmam ya (BJK hariç - rezil bir kitle bjk taraftarı) - hepimiz gibi taraftar olarak her şeyi kenara bırakıp hafta 3 5 saat mutlu olalım keyiflenelim derdindeyiz.

adamlarda bunca sene boyunca para gücü var medya gücü var - tabiiki taraftarın kendi kulübüne sahip çıkma oranı iğrençte sadece sosyal medya ve tribündeki taraftar kitleleri böyle- bağdat caddesinde yaşadığım için her şeyin çok farkında olan çok fenerli arkadaşım var haliyle.

bizde de bu kadar "eli güçlü" olup hiç olması gerektiği konuşamayan şov peşinde yönetim/başkan olsa deliririz (aha Burak Elmas) - orda taraftara suç bulmuyorum açıkçası.

Cem Yılmaz o bu sahneye çıkartılıp para dilendi bu adamlar kendi taraftarından 3 sezon 4 szon önce mi ne.

aklıma takıldı. Onlarda da bunun benzeri bir başlık var mı acaba?

O nasil fisktur oyle yaw. Yine Istanbul 4 hafta Istanbul dışına çikmayacaklar. Hic olmazsa Gumruk macindan Sivas deplasmani olmaliydi

bunları kadıköy’de fredi becaosu varken evire çevire tokatlamak şart oldu

Tarihleri türlü türlü malliklarla dolu 10 senedir şampiyon olamayan takim taraftarı nereden geliyor bu özgüven anlamıyorum. attıkları tvitleri görüyorum bazen diyorum heh tamam yine got olacaklar. Ulan ben tvit atmaya utanirim kesin yine bir b.kluk olacak diye bunlar hala akillanmiyor. 😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt