Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanya soğusun maçtan diye Şansalan'ın sakatlık numarası yaptığını idda eden bir yorum okudum.

Sabaha kadar zorlasam gelmez aklıma şöyle birşey, mevzu biz olunca febelilerin zeka pırıl pırıl anasını satayım.

1701087603909.webp
Bu maçı KESİNLİKLE kaybedeceğiz!

Genellikle deplasmanda kötü performans sergiliyoruz.

Kaybedersek, Avrupa'dan eleneceğiz, bu kadar basit. Dolayısıyla negativite geri dönecek.

Bugünü, yarını ve Çarşamba sabahını keyifli geçirmeliyiz, ta ki her şey yeniden darmadağın olana kadar :D

Neyse, bir mucize umuyorum, ama Licha, Casemiro, formda bir Rashford olmadan onları nasıl yenebileceğimizden emin değilim.

Ekli dosyalar

• 1701087560451.webp
    1701087560451.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 136
Manu forumunda bir kaç enstantene:
1701237282609.png
Bu takım Türkiye'de galibiyet elde edemiyor. Şampiyonlar Ligi bizim için sona erdi.

1701237626171.png
İnsanların çoğunun olduğu gibi iyimser olmak isterim, ancak deplasmanda Galatasaray'a karşı kazanmamız gereken bir maçın çok fazla küçümsendiğini düşünüyorum. Bu, Avrupa'da var olan en düşmanca atmosferlerden biridir, hatta belki de en düşmanca olanıdır (daha önce iyi bir performans sergilediğimiz ve Ferguson yönetiminde oynadığımız dönemde bile zorlandık). Galatasaray şu anda harika bir formda ve özgüvenimiz hala kırılgan.

Bir galibiyet beklemiyorum, hele ki iki veya daha fazla golle kazanmayı hiç beklemiyorum, hatta ilk maçta (evimizde) onlardan çok daha iyi performans sergilesek bile.

Ancak, eğer bir şekilde sezonun şimdiye kadar ki en önemli maçını bu koşullarda kazanmayı başarırsak, şikayetçilerin bir gün boyunca Caf'ta (cafın ne demek olduğunu çözemedim) ara vermesini takdir ederim.

Ulan sanki kendi statlarında her yer kadın dolu :asd:
googledan ilk bulduğum görsele baktım. arkalar gözükmüyor ama 13 karı tespit ettim ve birisi şüpheli turuncu olan. bence karı ama değilse de 2 postası var

1111.jpg

14 oldu

1701252985421.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt