Sevgili arkadaşlar,
ben Moğolistanlı bir taraftarım ve Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi maçını izlemek için İstanbul'a gitmeyi planlıyorum. Türkiye'de ilk kez maç izleyeceğim. Zaten Stubhub üzerinden bilet sipariş ettim ve Passolig kartı sipariş ettim. Bu maç için İstanbul'a gidecek taraftar var mı? Burada tecrübeli taraftarlar olabileceği için birkaç şey sormak istiyorum:
1. Türkiye'de deplasman taraftarı olarak maçı izlemek güvenli midir?
2. Türk taraftarlardan oluşan takımıma destek verirken dikkatli olmam gerekiyor mu?
3. İstanbul'da deplasman taraftarlarımızın maç öncesinde veya sonrasında bir arada oturup içki içtikleri bir yer var mı?
Sizden haber bekliyorum arkadaşlar.
---------------------------------------------------------------
Gönderinizi yeni gördüm, tek söyleyeceğim, üzerinde UTD yazan veya kırmızı olan hiçbir şey GİYMEYİN, şahsen tamamen siyah giyinir ve başınızı aşağıda tutardım.
----------------------------------------------------------------------
United formasını stadyumun içinde saklamanızı ve çıktığınızda üzerinizi değiştirmenizi öneririm.
-----------------------------------------------------------------------
Ben şahsen hiç giymezdim. FB'li bir delikanlı dün gece bir barda maçı tişörtle izleme zahmetine girmedi ama ben futbol için burada olma konusunda bile kimseye sessiz kalmaya çalışıyorum. Birinin seni takip edip etmeyeceğini asla bilemezsin
Bugün United'ın İstanbul'a ilk gidişini okuyana kadar Türkiye'de kalabalığın bu kadar düşman olacağını bilmiyordum, anlaşılan otel personeli bile maç öncesinde oyuncularımızın uyumasına izin vermiyordu haha.
Umarım ülke turizme doğru büyük bir adım attığı için artık çok daha yumuşaktırlar, belki de dikkat çekmemeye çalışın ve dışarıdayken nötr renkler giyin. Eğlenin ve mümkünse ülkeyi keşfedin, umarım ekip de bu oyuna hazırdır!
Kabul ediyorum. İstanbul'u, özellikle de eski kısmını keşfedin; muhteşem şehir, pek çok tarih.