- 16 Haziran 2010
- 202.572
- 154.314
- 6.838
mal yav 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

10 yıldır şampiyon olamayan takımı şampiyon yapmamak için niye özel bir uğraş içinde olsun ki "dış" güçler.Antu yalı çocuğunun konuşmasına tav olmuş. Bizi şampiyon yapmayacaklar diye ağlaşıyorlar.
Fenerli olmak gerçekten farklı bir psikolojik durum. Fenerli isen neden sorgulamazsın. Koyun gibi güdülürsün. Onlar için Fener şampiyon olmalı, nasıl olduğu farketmez. Ben şikeden rahatsız olan Fenerli görmedim. Yalı çocuğu ve Aziz’in halkı kin ve düşmanlığa teşvik etmesinden rahatsız Fenerli görmedim. Adam Koç’tan daha iyi şike yapamıyor diye rahatsız oluyor en fazla. O tarafın zihniyeti bu. Ülkenin sakat zihniyetlerinden biri. Ülke için ciddi bir problem bu kulüp.10 yıldır şampiyon olamayan takımı şampiyon yapmamak için niye özel bir uğraş içinde olsun ki "dış" güçler.
Tam tersi özellikle son 2 senedir şampiyon olabilmeleri için dört bir yandan bir uğraş var, bu kadar dıştan ittirmeye ve haksız desteğe rağmen şampiyon olamıyorlarsa kendilerini sorgulasınlar. Yıllardır o kadar ah alan bir camiada elbette bir yerde bunların karşılığı olacaktı, 10 senedir de bunun karşılığını güzel bir şekilde yaşıyorlar.
Daha da beter olsunlar. Ülkenin en pislik oluşumlarının başında geliyorlar.
Forum FB de Admin olma yolunda emin adimlarla ilerliyorum
Var çünkü Forum Fb ben buraya üye olduktan sonra açıldıForum FB den gelip burada admin olmaya çalışmadığına karşı hiç bir delilin yok.
Bunu delil olarak yeterli saymıyorum.Var çünkü Forum Fb ben buraya üye olduktan sonra açıldı

çöp olduğunu 3 sene evvel belirtmiş idik

Ekli dosyayı görüntüle 230368
En cok kupa kazanan ben
Uefa ve super kupayi alan ben
4 sene ust uste ( REKOR ) sampiyon olan ben
En cok sampiyon olan ben
Sampiyonlar liginde oynayan ben
Rakibin sahasinda karanlikta KAYARAK kupa kaldiran ben
Son sezon rakibime icerde disarda 3 ceken ben
AMA ITIRAF ETMELIYIM KI
Cok kiskaniyorum arkadaslar
Oluyorum kiskancligimdan..