Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antu yalı çocuğunun konuşmasına tav olmuş. Bizi şampiyon yapmayacaklar diye ağlaşıyorlar.
10 yıldır şampiyon olamayan takımı şampiyon yapmamak için niye özel bir uğraş içinde olsun ki "dış" güçler.

Tam tersi özellikle son 2 senedir şampiyon olabilmeleri için dört bir yandan bir uğraş var, bu kadar dıştan ittirmeye ve haksız desteğe rağmen şampiyon olamıyorlarsa kendilerini sorgulasınlar. Yıllardır o kadar ah alan bir camiada elbette bir yerde bunların karşılığı olacaktı, 10 senedir de bunun karşılığını güzel bir şekilde yaşıyorlar.

Daha da beter olsunlar. Ülkenin en pislik oluşumlarının başında geliyorlar.

10 yıldır şampiyon olamayan takımı şampiyon yapmamak için niye özel bir uğraş içinde olsun ki "dış" güçler.

Tam tersi özellikle son 2 senedir şampiyon olabilmeleri için dört bir yandan bir uğraş var, bu kadar dıştan ittirmeye ve haksız desteğe rağmen şampiyon olamıyorlarsa kendilerini sorgulasınlar. Yıllardır o kadar ah alan bir camiada elbette bir yerde bunların karşılığı olacaktı, 10 senedir de bunun karşılığını güzel bir şekilde yaşıyorlar.

Daha da beter olsunlar. Ülkenin en pislik oluşumlarının başında geliyorlar.
Fenerli olmak gerçekten farklı bir psikolojik durum. Fenerli isen neden sorgulamazsın. Koyun gibi güdülürsün. Onlar için Fener şampiyon olmalı, nasıl olduğu farketmez. Ben şikeden rahatsız olan Fenerli görmedim. Yalı çocuğu ve Aziz’in halkı kin ve düşmanlığa teşvik etmesinden rahatsız Fenerli görmedim. Adam Koç’tan daha iyi şike yapamıyor diye rahatsız oluyor en fazla. O tarafın zihniyeti bu. Ülkenin sakat zihniyetlerinden biri. Ülke için ciddi bir problem bu kulüp.

BJK SPACE ODASI BEŞİKTAŞ TARAFTARI KASIMPAŞA MAÇI SONRASI ÜZGÜN HALDE VE TAKIM ELEŞTİRİLİYOR

1704940465881.png

En cok kupa kazanan ben
Uefa ve super kupayi alan ben
4 sene ust uste ( REKOR ) sampiyon olan ben
En cok sampiyon olan ben
Sampiyonlar liginde oynayan ben
Rakibin sahasinda karanlikta KAYARAK kupa kaldiran ben
Son sezon rakibime icerde disarda 3 ceken ben

AMA ITIRAF ETMELIYIM KI

Cok kiskaniyorum arkadaslar

Oluyorum kiskancligimdan..

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ekli dosyayı görüntüle 230368

En cok kupa kazanan ben
Uefa ve super kupayi alan ben
4 sene ust uste ( REKOR ) sampiyon olan ben
En cok sampiyon olan ben
Sampiyonlar liginde oynayan ben
Rakibin sahasinda karanlikta KAYARAK kupa kaldiran ben
Son sezon rakibime icerde disarda 3 ceken ben

AMA ITIRAF ETMELIYIM KI

Cok kiskaniyorum arkadaslar

Oluyorum kiskancligimdan..

Bjk'lileri anlayamıyorum

Her türlü sonucun ardından GS'a yüklenmek için zemin kolluyorlar

Artık ne kuyruk acısı bıraktıysak zamanında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt