Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şunların basketbol ilgisi bile büyük kompleks ve zorunluluğun sonucu. Ben altyapılarda basketbol oynadım tek gündemim de basketboldu o zamanlar. Bugünkü Beşiktaş'tan farksız bir takımdı bunlar. Biz daha büyük bir ekolüz basketbol tarihinde mesela. Sonra Ülker, altyapılar ve Eurolig hakkı dahil herşeyi bunlara verdi. Üstüne salon hibe etti. Her sezon Ülker desteğiyle kapı gibi bütçelerle takım kurdular. Altyapılarını aldıkları için o altyapıdan tonla oyuncu çıktı. Sonra Beko'yla beraber bu emaneti sürdürüyorlar.Bizim forumda olsa polise ihbar eder bizim adminler.
Adam bir de yönetici
Ekli dosyayı görüntüle 232599
Anlamıyorsun Dorukum. Bu çocuğu izlemek zorundayız. Aksini düşünemiyorum bile.Biz bu çocugu neden izlemek zorundayız
Biz bu çocugu neden izlemek zorundayız
Anlamıyorsun Dorukum. Bu çocuğu izlemek zorundayız. Aksini düşünemiyorum bile.
Bu cocuk gibi forumda yuzlerce uye var. Milli degerimiz yigit var mesela ona ilgi gosterAnlamıyorsun Dorukum. Bu çocuğu izlemek zorundayız. Aksini düşünemiyorum bile.
Yiğitin tüm sosyal medya hesaplarına aboneyim. Gsli gençleri desteklemek görevimiz.Bu cocuk gibi forumda yuzlerce uye var. Milli degerimiz yigit var mesela ona ilgi goster
Hocam ben arkadaşı polis olan size şikayet edeyim gereğini yaparsınızBizim forumda olsa polise ihbar eder bizim adminler.
Adam bir de yönetici
Şikayete bağlı bir suc ama sumudıcanın etmesı lazımHocam ben arkadaşı polis olan size şikayet edeyim gereğini yaparsınız![]()
Bizim forumda olsa polise ihbar eder bizim adminler.
Adam bir de yönetici
Icardi resmen fener taraftarında travma yaratmış.
13:35
9:05
Sonra tekrar sesi açtığında şarkının hala devam ediyor olmasıŞu ilk video ahahahaha durmadan gülüyorum. Adam müziği dinlemek zorundamiyim dinlemiyorum diyip kulaklarını tıkıyo ahahahahahahha offffff çok iyi laaaaa.... Icardi bunlara ne yapmış böyle ahahahah xD

Aklıma geldikçe gülüyorum xDSonra tekrar sesi açtığında şarkının hala devam ediyor olması![]()