Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ya maçın sonlarına bakayım dedim keyiflenmek için Tsli 3 oyuncu orta saha çizgisinden hiç hareket etmediler neredeyse. Colman ise ayağına iki top geldi birinde düzgün verse çok net kontra çok yavaş verdi , diğerinde ise öyle bir pas verdi ki takımın yarısı ilerde kaldı. Bir sonraki sezon olanlar açığa çıktı ama bu sezon olanlar Bursa şampiyon oldu diye kapanıp gitmiş. Spikerin kimse yok mu demesi refleks mi yoksa duyguları mı acaba yoksa severdim o adamı.

Fener medyasının bütün PR ateşine, dalga geçmek adı altında odun atan tüm düşük IQ'lu sözde GS sayfalarına selam olsun. Sayelerinde 3 katı reklam yapıyorlar.

70-80’lerdr bolbol çektirilen Yeşilçam filmleri günlerine mi döndürmeye çalışıyorlar yine bu ezikler :) Vatan haini sıfatlı yüz karası yöneticileri olmuş ve bu topraklarda ayrımcılığı sporda nefret ve şikeyi arttırmış bir spor kulübünün çekilmesi gereken filmi çok başka olmalı. Bundan olsa olsa hayal gücümüzü zorladık filmi olur, cahil kandırır. Şikeci, hain ve her daim kaybedensiniz. Eşekler adam olur fenevden cacıktaki sarımsak tanesi olmaz bak cacık olmaz demedim.

Rize'de yağmur yağıyor

"Maum kulübün lobi işleri...."
"Allah Galatasraray'lı"
"3 Temmuzdan beri Şubat ayı böyle yağmur görmedi"

Belki Maç'ı çevirebilirler ama geçen haftalara kadar bunlar övülen futbolcular değil miydi yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt