Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.333
- 11.669
- 773
Adam bilmiş ya la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam bilmiş ya la
Kim trollemek icin bi forumda 15bin mesaj yazar?@Kolpa Kemal Kürek kemalim bu sen misin adam tek başına tüm forumfbyi trolluyor hahahaah
Ekli dosyayı görüntüle 238046
Ekli dosyayı görüntüle 238047
Tiksindirici 1 herif. Ahmet ercanlar peygamber kalır bunun yanında
Buna acayip patladım
Premier league ve bundesliga da feneri bekliyordu ah gelseler de oynasak diye. Allahın zerzevatları!Antu'nun ismi Muptezeller olarak degismeli.
Bir girin ne demek istedigimi anlarsınız.
Almanya'da takim alanlar mi istersiniz Premier Ligde oynayacaklarina inanlar mi ligden cekildiklerinde Türkiye 'de futbolun bitecegine inanan salaklar mi desem,Uefa'nin orada neler oluyor diye gelerek bize ceza vereceğini dusunenler mi.
Yok gitmis kafa 2 gundur konustugum en akil fenerli dedigim arkadaslarimin bile kafa gitmis, bakın ruh halleri gercekten iyi degil.
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dedim ya muptezeller diye, ordan burdan takim alarak o.lige gireceklermis ,yahu bunlar Koc grubunun acikladigi ciroyu baskanlarinin net kazanci sanan bir gurh ne beklersiniz ki.Premier league ve bundesliga da feneri bekliyordu ah gelseler de oynasak diye. Allahın zerzevatları!
Serdar Ali ve bunu izleyenlerin hiç bir söylemlerinden şikayet etme hakkı yoktur.Linki açmadan demirkol olduğunu anladım,acayip takıksın bu herife
Yorumunu izledin miLinki açmadan demirkol olduğunu anladım,acayip takıksın bu herife
Premier league ve bundesliga da feneri bekliyordu ah gelseler de oynasak diye. Allahın zerzevatları!
Bu hırbo da iyi hoş ama Okan'ı yemeye yelteniyor ilk fırsattabunun hakkından gelecek tek 1 isim var
![]()
Yorumunu izledin mi
Mert kardeşim benim yerime cevabı vermişSerdar Ali ve bunu izleyenlerin hiç bir söylemlerinden şikayet etme hakkı yoktur.