Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gunaydin

Gunluk muptezeller forumu dozumu aldim sabah tuvalet seansi sırasında.l,bunları okurken daha iyi oluyor tavsiye ederim.

Öncelikle Almanya ligi ne katilmaya karsi dalga gecen bir iki Fb li gordum,truva degillerse sıkıntı, akillanmalari isimize gelmez.

Diger konu,muptezellerin adaletsizliklerin 96 yilindan basladigina inanmalari. Bosuna demiyoruz "Müptezeller" diye.

Ulan 3-4 macla alip ,yildiz ekletmeye çalıştığınız donemdeki Basbakan 'in ismi stadında yazılı olanlar,ne zaman futbol.maclari canlı yayinlamaya başlandı çöküş o zaman başladı, fetö gitti çöküş hızlandı, Var geldi satın aldığınız adamlara,parali medya uşaklarınıza rağmen çöküşünüz devam ediyor. Siz akıllanmaz sınız

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafayı iyice kırdılar. Adam MBK zamanında yapılan bi olayı anlattı bunlar kesip biçip linç girişiminde bulunuyolar. Yılların fenerlisini fetöye benzeten mi dersin dayakla tehdit eden mi dersin.
Bunlar artık toplumsal açıdan risk teşkil ediyolar

Kafayı iyice kırdılar. Adam MBK zamanında yapılan bi olayı anlattı bunlar kesip biçip linç girişiminde bulunuyolar. Yılların fenerlisini fetöye benzeten mi dersin dayakla tehdit eden mi dersin.
Bunlar artık toplumsal açıdan risk teşkil ediyolar

Yeni moda da zaten videolari kesip algi yapmak. O yuzden artik X'i cok cok az takip ediyorum. Anca Samiyenhaber ve GS'nin resmi hesabi bir sey yazmis mi diye bakiyorum o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt