Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sgsjdjdjdj puhahaha güzelRobin Mal Persie'nin yönettiği takımı yenince hemen U, hemen Koç dillemeleri ahahahahah
Ekli dosyayı görüntüle 298745
Bu arada Benfica da aman aman top falan oynamıyorYeminle bes kurus akil yok, sirf bir macla hemen ne havaya girdiler yine, yendigin takim da öyle ahim sahim degil onlara bile aslinda ciddi anlamda zorlandin. Benfica sizi rüyadan alip cehennemin ta dibine gönderince ali koca yine laf saymaya basliyacagini gün cok yakin
Fenere fazla bile gelir, adamlarin kültüründe var CL oynamak daha tecrübeliler daha iyi oyunculari var, Feyenoord yanlarinda yani les bir takim gibi kalir. Benfica CL gelirlerini bunlara birakmazBu arada Benfica da aman aman top falan oynamıyor
Çoğu iyi yada kötü sosyal medyada meşhur olma derdinde. Yoksa bilinçli yapılacak iş değilYeminle bes kurus akil yok, sirf bir macla hemen ne havaya girdiler yine, yendigin takim da öyle ahim sahim degil onlara bile aslinda ciddi anlamda zorlandin. Benfica sizi rüyadan alip cehennemin ta dibine gönderince ali koca yine laf saymaya basliyacagini gün cok yakin
İngilizce yoktu kobaniden sonra Türkçe de gitmiş. Kürtçe anadil yapsınlar bunlar
Bulutlardalar gene
Aynen, ilk zamanalrinda komikler oluyordu artik ayni 50 60 kisi sirayla mikrofonlari kovaliyor orda.Türkiye mi Pakistan mı belli değil. Gülemiyorum ben bu videolara.
Farkı mı kaldı ki. Bir tık daha iyiyizdir belki o kadar.Türkiye mi Pakistan mı belli değil. Gülemiyorum ben bu videolara.