Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Eglendiler güldüler sevindiler, bügün sabah ise yav biz tur atladik ama bir sonraki rakip Benfica olunca tekrar morali bozuldu mu acaba? Yoksa Benfica kim Manchester gelse ezeriz havasindalar mi?

Yeminle bes kurus akil yok, sirf bir macla hemen ne havaya girdiler yine, yendigin takim da öyle ahim sahim degil onlara bile aslinda ciddi anlamda zorlandin. Benfica sizi rüyadan alip cehennemin ta dibine gönderince ali koca yine laf saymaya basliyacagini gün cok yakin

Ben artık Ali koçun sakladığı birşey olduğunu düşünüyorum yoksa öyle zenginlikte ki adam s..rm feneri diyip gitmişti

Yeminle bes kurus akil yok, sirf bir macla hemen ne havaya girdiler yine, yendigin takim da öyle ahim sahim degil onlara bile aslinda ciddi anlamda zorlandin. Benfica sizi rüyadan alip cehennemin ta dibine gönderince ali koca yine laf saymaya basliyacagini gün cok yakin
Bu arada Benfica da aman aman top falan oynamıyor

Çoğu iyi yada kötü sosyal medyada meşhur olma derdinde. Yoksa bilinçli yapılacak iş değil

Türkiye mi Pakistan mı belli değil. Gülemiyorum ben bu videolara.
Aynen, ilk zamanalrinda komikler oluyordu artik ayni 50 60 kisi sirayla mikrofonlari kovaliyor orda.

En nesry diye giren adam komikti biraz ama- kulaginda hala mesaiden kalan kalemi var falan.

Aptallardan para kazanan kanallar iste. Derbi kaybettikleri ( ya da benfica mesela) o zamanlarda 2 dk bakilip gecilir. Normalde komik degil trajik sayilir

Geri
Üst Alt