- 26 Aralık 2008
- 9.380
- 10.810
- 2.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Rafa bu topraklara düşmüş peygamberdir" deseler inanacak bir taraftar güruhu var niye başka konuşsun ki? Ahlaklı, doğrucu olmak da para etmiyor bu toplumda.Bu sekilde kendilerini kandirsinlar daha iyi.
Osimhen Icardi Ilkay Sane Torreira Davinson sadece bizde aklima gelen oyuncular Rafa Silva bu oyunculardan hicbirinin kariyerine erisemedi.Avrupa takimlari futbolu bilmiyor bjk liler biliyor.Rafa Silva kotu oyuncu mu hayir ama kendi kadromda yer bulamiyacak bir oyuncu."Rafa bu topraklara düşmüş peygamberdir" deseler inanacak bir taraftar güruhu var niye başka konuşsun ki? Ahlaklı, doğrucu olmak da para etmiyor bu toplumda.
Doğru oyunla herkes yenebileceğimizi düşünüyordu zaten rengim. Bizim korkumuz endişemiz Galatasaray'dan değil Okan Buruk'un inatlarından dolayıydı. Rize'ye Eyüp'e karşı oynadığın gibi CL'de oynamaya çalışırsan standart bir takım bile 5'lik yapıp gönderiyor. Yine aynı oyun inadını devam ettirse 5 çok hafif kalırdı. Şükürler olsun ki hatasını tekrarlamadı.Ben baska takim taraftarlarini suclamiyorum bizim kendi taraftarlarimizda cok net yenilecegimizi dusunuyordu.Ben dogru oyunla yenecegimize inaniyordum.Sampiyonlar liginde ilerlemek icin takim savunmasi oncelikli sonrasinda gol bulmayi dusunmek gerekiyor.Biz takim savunmasini cok fazla onemsemiyorduk.
Baristiniz miDoğru oyunla herkes yenebileceğimizi düşünüyordu zaten rengim. Bizim korkumuz endişemiz Galatasaray'dan değil Okan Buruk'un inatlarından dolayıydı. Rize'ye Eyüp'e karşı oynadığın gibi CL'de oynamaya çalışırsan standart bir takım bile 5'lik yapıp gönderiyor. Yine aynı oyun inadını devam ettirse 5 çok hafif kalırdı. Şükürler olsun ki hatasını tekrarlamadı.
Şimdilik barıştık gibi hayırlısı ile.Baristiniz mi
Bizde oynar. Rotasyonda olur, yeri gelir ilk 11'de de olur. Bence o kalite var. Ama ligin en iyi oyuncusu, digerlerinin ustunde bir seviye falan bildigin cekememezlikOsimhen Icardi Ilkay Sane Torreira Davinson sadece bizde aklima gelen oyuncular Rafa Silva bu oyunculardan hicbirinin kariyerine erisemedi.Avrupa takimlari futbolu bilmiyor bjk liler biliyor.Rafa Silva kotu oyuncu mu hayir ama kendi kadromda yer bulamiyacak bir oyuncu.
Ilk 18 olarak oynayabilir ama kalite olarak Rafa degil benim 10 numaram.Mesela Gedson benim hayran oldugum bir oyuncu o olsa direk 11 derim.El Bilal Toure yi de cok begendim Osimhen ve Icardi arkasinda oyle oyuncu olsun isterdim.Onun disinda baska yok.Bizde oynar. Rotasyonda olur, yeri gelir ilk 11'de de olur. Bence o kalite var. Ama ligin en iyi oyuncusu, digerlerinin ustunde bir seviye falan bildigin cekememezlik![]()