Samed Çiçek
Parçalı Üye
- 17 Mayıs 2010
- 4.484
- 2.145
- 2.063
Gruptan çıkamayacaklar diyor bir tanesi. O kadar hasret kalmışlar ki halen grup aşaması var zannediyor mallar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Concon sokup sokup çıkartıyor tabi senelerdir ondan bu kafayı yemişlik. Hadi Fbjk'yi anlıyorum neden g.tleri yanıyor biliyorum da sen trabzon'sun lan sana ne oluyor? Daha elinizden çaldıkları kupanızı alamadınız hıyar oğlu hıyarlar.
Bu forum değişince sadece çürük elmalar kalmış biraz. Muhtemelen 2. takımı Fener olan ılık Trabzonlu bunlar.Concon sokup sokup çıkartıyor tabi senelerdir ondan bu kafayı yemişlik. Hadi Fbjk'yi anlıyorum neden g.tleri yanıyor biliyorum da sen trabzon'sun lan sana ne oluyor? Daha elinizden çaldıkları kupanızı alamadınız hıyar oğlu hıyarlar.
Götü yanık bir Fenerli değilse hiç bir şey bilmiyorum.
Bu ne lan?![]()
Biz bu dangalaklarla az bile dalga geçiyoruz aslında.
Dünyanın en salak topluluğun bu şikecilerin olduğunu düşünüyorum.
Gesendet von meinem SM-S936B mit Tapatalk
Mesela bu iş nasıl oluyor bu baronlar gelip Okan hocaya sizin oran 1.60 kaybedeceksiniz filan mı diyor veya osimhene gol atma oran 1.60 filan mı diyor bu baronlar dünyada hergun milyon tane maç varken bizim kıytırık ligi mi seciyor