Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.973
- 36.455
- 2.773
:crushed:
olum herşeyi anladım da bu nasıl bir kolpa ki galatasaray hoca yetiştirmek zorunda değil cümlesinin ardına arda turan öneriliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakli olabilirlerhayır fb forumlarında obnin kalmasını istiorlar yabancı gelirse uçurcekmiş
arttırıyorum İlkay > 3x TRo zaman aynı mantıkla sadece icardi > tüm bjk yaw :d
Sunlarla ayni seyi düsünen kendini bir sorgulasin
Tek careleri okanin gitmesi önce birBunun ugrastigi sey: Biz okana kovalim, 1 sene dinlensin, tjk sergene kovsun, okan bunlara gecsin.
O sezon bizim sampiyon oldugumuzu bilmiyor olman uzdu. Iyi dalga gecmistik. Hatta sampiyon oldugumuzda tum Turkiye'de GS'liler "bir baba hindi" tezahurati yapip Tuncay Sanli ile saglam dalga gecmistik.Elle atılan ve gelen şampiyonluk için efsane diyor sokukbahçeliler. Herkes hatırlar
Forumda sevmeyeni cok.Aciz muptezellerin Okan Beyin gitmesini istemeleri bizim hocamiza ne kadar sahip çıkmamız gerektiğini gösteriyor. Herkes aklını başına devşirmeli.
Murat Durmaz kacmis icineo zaman aynı mantıkla sadece icardi > tüm bjk yaw :d
Sevmemek ayri hocayi yedirmek ayri.Hicbir Galatasaray taraftari hocasini yedirmez.Ben sevmeyenlerden degil elestirenlerdenim onunda nedeni Avrupa performansi.Liverpool maclarinin performans olarak devami gelir insallah.Forumda sevmeyeni cok.
Bu sokuktaşlılar niye böyle yav.