- 18 Temmuz 2009
- 82.057
- 239.696
- 5.263
Bu tip’i taşımaktan vazgeçelim, komik de değil.
Her fırsatta bize çamur atan birinin reklamı yapıldı ve yok yere zengin edildi o adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

güzel reklam oldu doğruları söylese kimse sallamazdıCok daha komik responselari var yav bir tanesinde 10-11 sampiyonu icin bizi söylemiş![]()
Fb'de başkan Ali olunca taraftarları bizim iyi oyuncularımızı alacaklarını sanıyolardı şimdi Fb'ye Sadettin geldikten sonra İcardi - Lemina - Torreira falan filan alacaklarını sanıyolar![]()
Sosyolojik, psikolojik ve soyunma odası dinamikleri açısından yapılacak yorumu merak ettim doğrusu
Çünkü ancak geçmişle yaşayabilirler günümüzde yapacakları bir şey yok.Adamları geçmişe hapis etmişiz. 20-30 yıl önceki getirdikleri transferlere, methiyeler duzmekle meşguller.
o ne lan
bizde de mi böyle?insanlar çocuklarını çıkartmak için bu şekilde kulübe para veriyorlar.
bilmiyorum ama yapan çok kulüp varbizde de mi böyle?
Evet bizde de olması lazım, bizim sosyal medya hesabı paylaşmıştı bir defa sanki geçen sezon.bizde de mi böyle?
bizde de mi böyle?
bilmiyorum ama yapan çok kulüp var
Evet bizde de olması lazım, bizim sosyal medya hesabı paylaşmıştı bir defa sanki geçen sezon.
Twitter'da da 20.000 TL mi neydi diye bir bilgi vardı yanlış hatırlamıyorsam.