Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Yalnız Haaland'ın yerinde olsam şu sözden sonra böyle bir kadınla 1 dk durmazdım.

Tam anlamadan çok abartıyorsunuz her şeyi... Bryne'deyken ilk tanıştık diyorlar... Haaland Bryne'den ayrıldığında 17-18 yaşında, kız bundan 4 yaş falan küçük bir de... Şimdi bile 21 yaşında. Kızın dediği de seni görene kadar arkadaşından hoşlanıyordum, seni görünce aklım sana kaydı, sana yöneldim... Aman ne büyük mevzu ufacık ergen kız Haaland'ı ilk görene kadar arkadaşından hoşlanıyormuş, ama Haaland'ı görünce ondan hoşlanmaya başlamış... Gerçi hemen tanışır tanışmaz çıkmaya başlamamışlar galiba ama tanıştıktan sonra kız mesaj falan atmış, Haaland transfer yapınca araya mesafe falan girmiş, bir süre öyle mesajlarla falan yürümüş, zamanla sevgili olmuşlar... Şimdi yıllar geçmiş, artık çocukları falan var... Kız daha çocuk yaştayken Haaland'ı tanımadan önce arkadaşından hoşlanmış bir dönem diye niye terk etsin anasını satayım...

İnternette bir şeyi salıyorlar, herkes o trene atlıyor... yok "Sevgilisi Haaland'ı arkadaşıyla aldatmış" yazıyorlar lafı götünden anlayıp, yok "vay gold-digger" yazıyorlar ergenlikte daha ikisi de çocukkenki mevzu için... Ben aksine herif ne güzel çocukluk aşkıyla beraber dedim öğrenip iki dakka araştırınca...

Geri
Üst Alt