- 31 Ağustos 2021
- 70.331
- 50.341
- 3.843
O donem fenerin belki benim izledigim en guclu donemiydifb'nin benim aklima gelen yendigi en elit takimlar inter ve chelsea
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O donem fenerin belki benim izledigim en guclu donemiydifb'nin benim aklima gelen yendigi en elit takimlar inter ve chelsea
Fbli olsam zico'nun gönderilmesinde çıldırırdimO donem fenerin belki benim izledigim en guclu donemiydi
Sevilla maçları var, Manu ya totalde 3 galibiyetleri var, zamanında Bordeux var, Ajax ı sayabiliriz sonuçta tarihi büyük bir takım, Benfica Lazio, dönemin Parması, Marsilya Psv vs başka doğru dürüst maçları yok, bizim tek kalemde yazacağımız o kadar elit galibiyet ve kupalar var ki!fb'nin benim aklima gelen yendigi en elit takimlar inter ve chelsea
ManU dışinda mehSevilla maçları var, Manu ya totalde 3 galibiyetleri var, zamanında Bordeux var, Ajax ı sayabiliriz sonuçta tarihi büyük bir takım, Benfica Lazio, dönemin Parması, Marsilya Psv vs başka doğru dürüst maçları yok, bizim tek kalemde yazacağımız o kadar elit galibiyet ve kupalar var ki!
Bayer Uerdingen'le berabere kaldigimiz icin sokaklara ciktigimiz gunleri bilmediginden boyle demen normal.ManU dışinda meh
İlk 5 takım arasında mı bilmem de CL kazanmış bir takıma karşı eleme turu kazanmışlığımız var; Borussia DortmundFb nin Ş.Ligini en çok kazanan ilk 5 takıma karşı galibiyeti ve beraberliği bulunmuyor. Bizim sanırım 9 galibiyetimiz ve Uefa Süper kupamız var, birebir eleme yok fakat 99 daki grupta son Milan maçı eleme gibiydi.
gs taraftarı ne mal taraftardır. feytullah gülmeyen hıcanın sözü. yok biz bu kupayı aldık falan aq bu kupanın formatı kaç kez değişti sen bu kupayı alırken maçlar rövanşlı bile oynanmıyordu. ayrıca yok biz cl katılıyoruz tripleri sen cl gidiyorsan fb kazandığı puanlarla gidiyorsun ayrıca fb 2 kez şampiyonluk yaşayıp tff tarafından da gönderilmedi bak katılmamız gerek
ama tff gönderme ts ve gs bizim yerimize gitti. bak bir de gecen seneye fb gs aynı uefa kupasında fb gene senden daha fazla başarılı oldu. gs alicengiz oyunları 90 yıllarda başlamış öncesi adı sanı bilinmeyen bir kuluptu önce bjk yediler bjk fb düşmanlığı kullanıp ki rekabet bjk ve fb sonrası fb yemek istediler yiyemiyorlar cıkar konusurlar ama maç kazanırlar transfer yaparlar kupa alırlar ama hepsi faso fiso asidi kaçmış loserlaer