Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Eğer o Bilong şaibe sezonunda, 1 gol averajıyla şampiyonluğu bunlar kaybediyor olsaydı anında playoff uygulatırlardı. Biz tüm olanlara rağmen susup oturduk, bunlar ortalığı ateşe verirdi.
yok hocam o kadar da değil

kesinlikle kamuoyunda falan aşırı daha fazla konuşulurdu

ama playoff falan olmazdı

ligi namağlup bitirip şampiyon olamama da var
bize ait bi başarı
Uzucu olan ne biliyormusun Ali. O sezon biz maclari hakkimizla soke soke kazanirken, Besiktas Semra Ozal'dan korkan, gucunu Suleyman Seba gibi bir MIT'ciden alan tamami ordu mensubu hakemler tarafindan kollanarak sampiyon oldu. Yillardir bekliyorduk biz o sampiyonlugu. Cocukken gozyasi akittigim bir sezon sonudur. Ama kimse konusmaz. Zalad'i sabah aksam konusanlar bunu konusmaz. ilki 1984-1985'te ikincisi Lucescu'lu "Ben seni korururum" sezonunda ucuncusu de Billong sezonunda olmak uzere bu utanmaz arlanmaz at sikecisi takim bizden 3 sampiyonluk calmistir. Fener'den daha fazla Besiktas nefretim vardir benim. Neyse gece vakti gordum icimi doktum. Sevgiyle.

Şimdi olurda bunlar bu sene aynını başarırlarsa, asıl şampiyon biziz diye iddia edebilirler.

Edemezler diyebilir misin?
Yaw adamlar 2 takımlı mahalli maçtan aldıkları kupayı bile şampiyonuz diye kakalamaya çalışıyo. Kazanamadıkları ligde şampiyon olduk mu demeyecekler. Hayatında görebileceğin en büyük embesil topluluğu bunlar

İnsanların hür iradeleri ve özgür benlikleriyle yazdıkları yorumları burada dalgaya almanızı hiç hoş bulmuyorum.

yok hocam o kadar da değil

kesinlikle kamuoyunda falan aşırı daha fazla konuşulurdu

ama playoff falan olmazdı
Nasıl olmazdı Ali renkdaşım, 10 puan fark attığımız sezonda aniden playoff ilan edilipte karanlıkta kupa kaldırmıştık hatırladın mı?

Hele bir de eşit puan olduğunu düşün tekrar playoff oynatmak için kuralı değiştirirlerdi. İlk ki takım aynı puan olunca şampiyonluk maç ile belirlensin diye tüm medyayı seferber edip ortalığı galeyana getirmezlerse, ben birşey bilmiyorum.

ezikliğe bak haalandın her twitini yanıtlamış hamam böceği beyinli şahıs

Bu öyle, nurizade denen Bebek öyle, Deniz akkaya ( eski manken) hepsi böyle. Bir de birbirlerine abla abi cekmiyorlar mi. Tam kaşar bunlarin hepsi. Aziz Yıldırımin zamanında dediği gibi paralı elemanlar.

Ulan konferans ve vasad avrupa ligindeki kulup puanlari ayniydi. Oradan aldiklariyla hala bizden yukaridalar, sunun farkinda olmamalari hayalperestlikten ilerisi degil.
Bunun kadar saçma bişi yok ya
Benim bayerne yenilmemle bu eziklerin Trnava’ya yenilmesi aynı mı arkadaş

Uzucu olan ne biliyormusun Ali. O sezon biz maclari hakkimizla soke soke kazanirken, Besiktas Semra Ozal'dan korkan, gucunu Suleyman Seba gibi bir MIT'ciden alan tamami ordu mensubu hakemler tarafindan kollanarak sampiyon oldu. Yillardir bekliyorduk biz o sampiyonlugu. Cocukken gozyasi akittigim bir sezon sonudur. Ama kimse konusmaz. Zalad'i sabah aksam konusanlar bunu konusmaz. ilki 1984-1985'te ikincisi Lucescu'lu "Ben seni korururum" sezonunda ucuncusu de Billong sezonunda olmak uzere bu utanmaz arlanmaz at sikecisi takim bizden 3 sampiyonluk calmistir. Fener'den daha fazla Besiktas nefretim vardir benim. Neyse gece vakti gordum icimi doktum. Sevgiyle.
‘Ben seni korurum’ a ilave olarak Çakıcı’nın yardımlarını unutmayalım lütfen. Şampiyonluk kutlamalarını Çakıcı’nın mekanında yapmadıkları için Gencay Çakıcı’nın, yeğenleri olan Sinan Engin’i arayıp ‘bizim yardımlarımızı ne çabuk unuttunuz’ demesi

Buna ilave Sinan Engin’in ‘2003’te Aziz Yıldırım bana ne yardımlar etti’ demesi

Sorsan duruşları var. Sorsan şerefli ikinciler. Duruşuna şerefine soktuklarım

Geri
Üst Alt