- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Şimdi olurda bunlar bu sene aynını başarırlarsa, asıl şampiyon biziz diye iddia edebilirler.ligi namağlup bitirip şampiyon olamama da var
bize ait bi başarı
Edemezler diyebilir misin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi olurda bunlar bu sene aynını başarırlarsa, asıl şampiyon biziz diye iddia edebilirler.ligi namağlup bitirip şampiyon olamama da var
bize ait bi başarı
yenilseler de ederlerŞimdi olurda bunlar bu sene aynını başarırlarsa, asıl şampiyon biziz diye iddia edebilirler.
Eğer o Bilong şaibe sezonunda, 1 gol averajıyla şampiyonluğu bunlar kaybediyor olsaydı anında playoff uygulatırlardı. Biz tüm olanlara rağmen susup oturduk, bunlar ortalığı ateşe verirdi.yenilseler de ederler
zaten hep ediyorlar
bunlar dangalak
yok hocam o kadar da değilEğer o Bilong şaibe sezonunda, 1 gol averajıyla şampiyonluğu bunlar kaybediyor olsaydı anında playoff uygulatırlardı. Biz tüm olanlara rağmen susup oturduk, bunlar ortalığı ateşe verirdi.
Fb'nin vücut bulmuş hali bu herif.ezikliğe bak haalandın her twitini yanıtlamış hamam böceği beyinli şahıs
ezikliğe bak haalandın her twitini yanıtlamış hamam böceği beyinli şahıs
Uzucu olan ne biliyormusun Ali. O sezon biz maclari hakkimizla soke soke kazanirken, Besiktas Semra Ozal'dan korkan, gucunu Suleyman Seba gibi bir MIT'ciden alan tamami ordu mensubu hakemler tarafindan kollanarak sampiyon oldu. Yillardir bekliyorduk biz o sampiyonlugu. Cocukken gozyasi akittigim bir sezon sonudur. Ama kimse konusmaz. Zalad'i sabah aksam konusanlar bunu konusmaz. ilki 1984-1985'te ikincisi Lucescu'lu "Ben seni korururum" sezonunda ucuncusu de Billong sezonunda olmak uzere bu utanmaz arlanmaz at sikecisi takim bizden 3 sampiyonluk calmistir. Fener'den daha fazla Besiktas nefretim vardir benim. Neyse gece vakti gordum icimi doktum. Sevgiyle.ligi namağlup bitirip şampiyon olamama da var
bize ait bi başarı
Yaw adamlar 2 takımlı mahalli maçtan aldıkları kupayı bile şampiyonuz diye kakalamaya çalışıyo. Kazanamadıkları ligde şampiyon olduk mu demeyecekler. Hayatında görebileceğin en büyük embesil topluluğu bunlarŞimdi olurda bunlar bu sene aynını başarırlarsa, asıl şampiyon biziz diye iddia edebilirler.
Nasıl olmazdı Ali renkdaşım, 10 puan fark attığımız sezonda aniden playoff ilan edilipte karanlıkta kupa kaldırmıştık hatırladın mı?yok hocam o kadar da değil
kesinlikle kamuoyunda falan aşırı daha fazla konuşulurdu
ama playoff falan olmazdı
Bunun kadar saçma bişi yok yaUlan konferans ve vasad avrupa ligindeki kulup puanlari ayniydi. Oradan aldiklariyla hala bizden yukaridalar, sunun farkinda olmamalari hayalperestlikten ilerisi degil.
‘Ben seni korurum’ a ilave olarak Çakıcı’nın yardımlarını unutmayalım lütfen. Şampiyonluk kutlamalarını Çakıcı’nın mekanında yapmadıkları için Gencay Çakıcı’nın, yeğenleri olan Sinan Engin’i arayıp ‘bizim yardımlarımızı ne çabuk unuttunuz’ demesiUzucu olan ne biliyormusun Ali. O sezon biz maclari hakkimizla soke soke kazanirken, Besiktas Semra Ozal'dan korkan, gucunu Suleyman Seba gibi bir MIT'ciden alan tamami ordu mensubu hakemler tarafindan kollanarak sampiyon oldu. Yillardir bekliyorduk biz o sampiyonlugu. Cocukken gozyasi akittigim bir sezon sonudur. Ama kimse konusmaz. Zalad'i sabah aksam konusanlar bunu konusmaz. ilki 1984-1985'te ikincisi Lucescu'lu "Ben seni korururum" sezonunda ucuncusu de Billong sezonunda olmak uzere bu utanmaz arlanmaz at sikecisi takim bizden 3 sampiyonluk calmistir. Fener'den daha fazla Besiktas nefretim vardir benim. Neyse gece vakti gordum icimi doktum. Sevgiyle.