Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Yalnız karasineklerde hafiften bir akillanma emareleri görüyorum. Hala 1-2 tane 5-0 tweeti atan 8 iqlular var ama olsun o kadarlık

iç sahada fener'i de benzer oyun ve ciddiyetle rezil edip başkanlarından kalan son koko sevkiyatını götlerinden enjekte etmeliyiz.

Puan avantajını koruyarak ya da artırarak, onların mutlak galibiyet almasını gerektiren bir pozisyonda çıkalım maça önce... Ondan sonra bu senaryoları da düşünürüz.

Bu gerizekalılar hala bizim ittirildiğimizi, Eyüpspor'u falan hakemle yendiğimizi düşünüyor yav. Coğrafya kader işte

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha iyi uyanmasınlar takılsınlar böyle. Eyyam yapmayan bir hakemle tam kadro çıkalım bakın neler olacak arenada.

Bizim kadro pl de olsa 700 -750 den aşağı bir markt degeri olmaz newcastle dan da pay biçemiyor mallar.
Duzenli Avrupa da yer almamiz lazim.Su anda en buyuk yasadigimiz sıkıntı ligin kalitesizligi.700-750 olmasada suanda kendi gozumde 450-500 kesin bizim degerin olmasi gerekiyor ancak Transfermarkt lig ayrimi yaptigi icin kadromuzun gercek degerini gormedigini dusunuyorum.

Bizim ilk gol sonrası

Ekli dosyayı görüntüle 315935

Juvenin 2. golü sonrası

Ekli dosyayı görüntüle 315940
Ekli dosyayı görüntüle 315941

Ekli dosyayı görüntüle 315942
Skor 3-2 olunca

Ekli dosyayı görüntüle 315943Ekli dosyayı görüntüle 315944
Şizofreni başlıyor

Ekli dosyayı görüntüle 315945
Ekli dosyayı görüntüle 315946
Keremden bir farkı da Kenan'ın futbolcu olması, onu unutmuşlar

Barışı kelle paça yere indirdikten sonra...
Ekli dosyayı görüntüle 315947
Ekli dosyayı görüntüle 315949

4. gol sonrası

Ekli dosyayı görüntüle 315952
Ekli dosyayı görüntüle 315954Ekli dosyayı görüntüle 315956
FBye gelen en formda takım Nordsjaelland mı kimden bahsediyor
Ekli dosyayı görüntüle 315957
36 kere ön elemede elenmeseydin o zaman?
Ekli dosyayı görüntüle 3159595. gol sonrasıEkli dosyayı görüntüle 315960

Ekli dosyayı görüntüle 315961
Yıl 2026, hala Osimheni alabilecekken almadıklarını düşünüyorlarEkli dosyayı görüntüle 315962
Ekli dosyayı görüntüle 315963Ekli dosyayı görüntüle 315964
İlk defa negatif IQsu olan bir varlık FB forumlarında görüldü - Bodoya tekme tokat 3 atmadık mı daha bu sene?Ekli dosyayı görüntüle 315965Ekli dosyayı görüntüle 315966Bonucci - Chiellini - Barzagli defans hattını da yendiğimizi unutmuşlarEkli dosyayı görüntüle 315968Ekli dosyayı görüntüle 315973Ekli dosyayı görüntüle 315975
İşte aradığım mesajlar bunlar. Asıl keyif veren paylaşımlar forumlarından gelen paylaşımlar. Twitter paylaşımları, maç izleme videoları, space konuşmaları hiç keyif vermiyor şahsen daha küfür manyağı ediyorlar.

Yüzde 99%’ı gerizekalı olan bir topluluk bunlar yemin ederim. İyi ki Galatasaray’lı bir babaya denk gelmişim ki bizim peder gençliğinde 14 sene şampiyonluk görmeyen tayfadan.

Yüzde 99%’ı gerizekalı olan bir topluluk bunlar yemin ederim. İyi ki Galatasaray’lı bir babaya denk gelmişim ki bizim peder gençliğinde 14 sene şampiyonluk görmeyen tayfadan.
Benim peder tinerci. Allahtan çocukluk zamanında renkleri arması beni cezbetmiş de ben Galatasaraylı olacağım demişim.

Şu ahir ömrümdeki tek şansım olabilir Galatasaraylı olmak. Başka hiçbir şeyden hayır görmedim.

Benim peder tinerci. Allahtan çocukluk zamanında renkleri arması beni cezbetmiş de ben Galatasaraylı olacağım demişim.

Şu ahir ömrümdeki tek şansım olabilir Galatasaraylı olmak. Başka hiçbir şeyden hayır görmedim.

En mutsuz dönemimizde hep Galatasaray vardı çünkü bizim ❤️‍🔥

Çok küçükken takım tutmuyordum. Futboldan hiç anlamıyordum. Tam gsc üyesiydim yani hshdhdhd

6-7 yaşlarındayım. Sınıfta Hoşlandığım kıza yıl sonu hediyesi GS’li diye forma aldırtmıştım anneme, çıkma teklifi etmiştim. Kız ben artık GS’li değilim Beşiktaşlıyım diye hem formayı hem beni reddetmişti.

Evde 3 gün nasıl ağladım üzüntüden. Meğerse haftasonu GS BJK maçı varmış. Hayatımda ilk defa oturup maç seyrettim o formayı da giydim Allahım Beşiktaş kaybetsin diye dua ede ede

2-0 mı ne yenmiştik. Velhasıl o forma da çakma gri formamızdı, hala durur gardropta

Çok küçükken takım tutmuyordum. Futboldan hiç anlamıyordum. Tam gsc üyesiydim yani hshdhdhd

6-7 yaşlarındayım. Sınıfta Hoşlandığım kıza yıl sonu hediyesi GS’li diye forma aldırtmıştım anneme, çıkma teklifi etmiştim. Kız ben artık GS’li değilim Beşiktaşlıyım diye hem formayı hem beni reddetmişti.

Evde 3 gün nasıl ağladım üzüntüden. Meğerse haftasonu GS BJK maçı varmış. Hayatımda ilk defa oturup maç seyrettim o formayı da giydim Allahım Beşiktaş kaybetsin diye dua ede ede

2-0 mı ne yenmiştik. Velhasıl o forma da çakma gri formamızdı, hala durur gardropta

Geri
Üst Alt