Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 26.569
- 11.256
- 1.993
Şifalı su içiyorlar ne demek abi ta o kadar psikolojiniz boka battı. Vhcjfjjdkdk okutuyoruz cübbeliye bi de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lanet12 · 5sa
okan anadolu hocası,hakemler ve kadro sayesinde adam oldu,benim tanıdığım gsliler keşke şampiyonluğu kaybetsekte şundan kurtulsak diyorlar,tedesco 3-4 seneye elit hoca olabilir ama bana göre şu an bizim yapımıza uygun değil,ha ama arsenal gibi 4,5 sene sabredersek o zaman lige ambargo koyabiliriz.
---
lanet12 forumu okuyor. Tanıdığı Gs'liler: @Onur Adıbelli @Targutay Sabancı @Doğukan Kanarya
Daha Mason'u falan da tag'leyecektim ama vazgeçtim.
Fblilerle dalga geçerken daha dikkatli olalım her şeye inanıyorlar
lanet12 · 5sa
okan anadolu hocası,hakemler ve kadro sayesinde adam oldu,benim tanıdığım gsliler keşke şampiyonluğu kaybetsekte şundan kurtulsak diyorlar,tedesco 3-4 seneye elit hoca olabilir ama bana göre şu an bizim yapımıza uygun değil,ha ama arsenal gibi 4,5 sene sabredersek o zaman lige ambargo koyabiliriz.
---
lanet12 forumu okuyor. Tanıdığı Gs'liler: @Onur Adıbelli @Targutay Sabancı @Doğukan Kanarya
Bunlar şampiyonluğa bizden fazla inanıyor![]()
Yok ben şampiyon olalimda kurtulalım diyorum. Şampiyonluğu fenere vermek istememFblilerle dalga geçerken daha dikkatli olalım her şeye inanıyorlar
Bak bunlara inanıyolar, şunları ciddiymiş gibi sağda solda anlatıyolar.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Madem öyle benim neyim eksik:
Tedesco o kadar kötü bir hoca ki Okan yanında Klopp kalır.
lanet12 · 5sa
---