Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.880
- 12.965
- 2.343
%100 haksız değil:crushed: :crushed: :crushed:
![]()
Benzer yorumları biz de yapıyoruz
Onlar uzun süredir başarısız olduğu için,bizden daha fazla yapıyorlar o ayrı konu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%100 haksız değil:crushed: :crushed: :crushed:
![]()
%100 haksız değil
Onlar uzun süredir başarısız olduğu için,bizden daha fazla yapıyorlar o ayrı konu
BM Genel Sekreteri derken Targutay abiSen niye birleşmiş milletler genel sekreteri gibi davranıyorsun Sarperinho
![]()
:crushed: :crushed: :crushed:
![]()
BM Genel Sekreteri derken Targutay abi
Ban Ki Moon deseydi bari Kofi Annan mı kaldıKofi Annan diyor sana
Öldü mü Kofi annanBan Ki Moon deseydi bari Kofi Annan mı kaldı
Öldü mü Kofi annan
Bunları biz söylüyoruz normalde onlara copy paste yapmış feneri galatasaray olarak değiştirmiş:crushed: :crushed: :crushed:
![]()
Rakipler onlara gerçekten yatıyor ama. Sadece olaydan haberi olmayan 1-2 topçu oluyor. Bu salaklar da o 2 adamı tutamayıp gol yiyor onlardan. Onlar da genelde sonradan girenler oluyor. Geçen sene 16 yaşındaki Kayserili bebe gibi.%100 haksız değil
Ben hic cikarmiyorum iddiasina giriyorum hepsini kazaniyorumNe saçma bir durum bu ya. Olm tamam işte takım tutuyoruz destekliyoruz kavga gürültü olur da insan Fenerli veya Galatasaraylı veya Tinersporlu diye arkadaşlığını sona erdirir mi
Bilmiyorum bana çooook abartı geliyor bu kadarı
Hani bu konulara girmek istemiyorum ama yarın öbürsü gün bu kulüplerin hiçbiri daha önce olduğu gibi sokakta bir yerde yanımızda olmayacak. İmamoğlu olaylarında olduğu gibi. Neyse
muhatap'ı doğru yazan adam gibi adamGündelik hayatımda Fb ve bjklılarla muhatap olmuyorum
Taylan Antalyalı faul kumpası
Yapi kavraminin ne oldugunu bile bilmiyorlar ama yapidan soz oduyorlar.Yapi denilen sey organize bir duzenden soz edildiginde anlamli olur.Bahsettikleri sey ise bir oyuncunun faul ortalamasi.Kim daha cok penalti almis kim daha cok kirmizi kart almis lehine.Hangi derbiden once yabanci hakem getirilmis Hangi takim istedikten sonra yabanci var gelmis buna baksinlar ondan sonra yapidan soz etsinler.Taylaninda cok umrundaydi yapi felan.
Bu istatistikleri nereden bulmuş? Mesela kaç maçta fenere 20 faul yapmış da bize karşı kaç maçta 4 faul yapmış? Bir kaynak olsa da biz de görsek...
Ne yazık ki beyin ölümü gerçekleşmiş