Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

:crushed: :crushed: :crushed:

d033.png
%100 haksız değil

Benzer yorumları biz de yapıyoruz

Onlar uzun süredir başarısız olduğu için,bizden daha fazla yapıyorlar o ayrı konu

:crushed: :crushed: :crushed:

d033.png

Ne saçma bir durum bu ya. Olm tamam işte takım tutuyoruz destekliyoruz kavga gürültü olur da insan Fenerli veya Galatasaraylı veya Tinersporlu diye arkadaşlığını sona erdirir mi

Bilmiyorum bana çooook abartı geliyor bu kadarı

Hani bu konulara girmek istemiyorum ama yarın öbürsü gün bu kulüplerin hiçbiri daha önce olduğu gibi sokakta bir yerde yanımızda olmayacak. İmamoğlu olaylarında olduğu gibi. Neyse

Renkdaşlar ciddi muhabbetlerinizi lütfen diğer başlıklarda yapın. Bura bizim neşe kaynağımız. Ortamı soğuttunuz, bir iki Serhat atayımda ısınsın:

%100 haksız değil

Benzer yorumları biz de yapıyoruz

Onlar uzun süredir başarısız olduğu için,bizden daha fazla yapıyorlar o ayrı konu
Rakipler onlara gerçekten yatıyor ama. Sadece olaydan haberi olmayan 1-2 topçu oluyor. Bu salaklar da o 2 adamı tutamayıp gol yiyor onlardan. Onlar da genelde sonradan girenler oluyor. Geçen sene 16 yaşındaki Kayserili bebe gibi.

Ne saçma bir durum bu ya. Olm tamam işte takım tutuyoruz destekliyoruz kavga gürültü olur da insan Fenerli veya Galatasaraylı veya Tinersporlu diye arkadaşlığını sona erdirir mi

Bilmiyorum bana çooook abartı geliyor bu kadarı

Hani bu konulara girmek istemiyorum ama yarın öbürsü gün bu kulüplerin hiçbiri daha önce olduğu gibi sokakta bir yerde yanımızda olmayacak. İmamoğlu olaylarında olduğu gibi. Neyse
Ben hic cikarmiyorum iddiasina giriyorum hepsini kazaniyorum

Eskiden kaybetmek te furbolun icinde olan bir kavram oldugundan 69-75 puanla sampiyonluk arasi normal idi.

Ekli dosyayı görüntüle 317325

bunlardaki şizofrenlik başka bi seviye
Yapi kavraminin ne oldugunu bile bilmiyorlar ama yapidan soz oduyorlar.Yapi denilen sey organize bir duzenden soz edildiginde anlamli olur.Bahsettikleri sey ise bir oyuncunun faul ortalamasi.Kim daha cok penalti almis kim daha cok kirmizi kart almis lehine.Hangi derbiden once yabanci hakem getirilmis Hangi takim istedikten sonra yabanci var gelmis buna baksinlar ondan sonra yapidan soz etsinler.Taylaninda cok umrundaydi yapi felan.

Geri
Üst Alt