Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Dünyanın en büyük üçüncü takımıyız diye ağladıkları dönemde Bienvenü'nün golüyle elenmişlerdi Young Boys'a, o kadar boktan bir takımlardı.

Daha ötesi 17 maçta 16 galibiyet 1 beraberlik aldılar ikinci devre, ilk yarıyı 9 puan geride bitirmişlerdi, sonraki senelerde Aykut'un böyle bir performansı gerçekleştirmesinin normal olmadığını kendileri söylüyorlardı.

Kocaman'ın o sezon için yapmış olduğu bu açıklama itiraftır zaten.

O Türk takımlarını Avrupa'da destekleme işi başkanları bizim UEFA kupamıza tesadüf dediğinde, Sevilla'yı elediklerinde yöneticileri "Sevilla başka UEFA şampiyonlarına benzemez ha" ve "İlk kez bir Türk takımı CL'de çeyrek finale çıkıyor" dediklerinde bitmiştir. (Bunları diyen yöneticiler Nihat Özdemir ve Mahmut Uslu idi o yıllarda yanılmıyorsam)

Galiba 14 yaşımda idim. Bjk ya Göteborg ya Valerenga veya oradan biriyle ( belki ucl'ye kalma maçıydı) oynuyordu. Neyse bizim ev karşılıklı 4 bloklu 48 ve 47 daireden oluşuyordu. Bjk her gol yediğinde pencereden avazım çıktığı kadar bağırıyordum.
Shalke fener maçını ( Lincoln vardı) kahvede izliyorduk. Shalke atınca kahveyi inletmiştim.
Hiç öyle romantik olmaya gerek yok. Tabi yıpransınlar diye 2 - 3 tur geçirebilirler ama fazlası asla, katiyen, aksi teklif dahi edilemez.

O Türk takımlarını Avrupa'da destekleme işi başkanları bizim UEFA kupamıza tesadüf dediğinde, Sevilla'yı elediklerinde yöneticileri "Sevilla başka UEFA şampiyonlarına benzemez ha" ve "İlk kez bir Türk takımı CL'de çeyrek finale çıkıyor" dediklerinde bitmiştir. (Bunları diyen yöneticiler Nihat Özdemir ve Mahmut Uslu idi o yıllarda yanılmıyorsam)
Bu ezikler bir de bizim uefa kupasina tesadüf, teneke kupa diye dalga geciyorlardi. Kendileri Sevillayi elediklerinde ise son iki senenin koskoca uefa sampiyonunu eledik diye böbürlene böbürlene övünüyorlardi.

Iste bunlar böylesine ezik, böylesine acinasi bir camia. Ama acimiyorum bunlara.

Tarihin en güçlü yönetimi
şu mesela tamamen siyasi ve aptalça bir söylem..

Aziz yıldırımın yanında yönetimdeydi bu herif. yani kendi olduğu yönetimden daha iyi bir yönetim kuracak. adam kendisi ile çelişiyor :asd::asd: Sırf artık akp daha yakınım ve daha kolay ihaleler alabiliyorum o yüzden güçlüyüm demek istiyor.

Rakibimiz bu kadar haysiyetsiz olmasa en az 4-5 avrupa kupamız olurdu şimdiye

Neydi bizim suçumuz da böyle gerizekalı rakiplerle sınanıyoruz.

Bizim rakiplerimiz Bayern, Real Madrid, Liverpool, Barça gibi kulüpler olmalı. Biz ise birisi büyük diğeri ise küçük olan şikeci kulüplerle uğraşmak zorunda kalıyoruz.

Coğrafya kaderdir sözü en çok da Galatasaray'ımız için geçerli maalesef.

Geri
Üst Alt