Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Okadar güzel bi kafadalarki…5yıl sonra mali,idari,sportif yönden tamamen iflas,kaçınılmaz gibi duruyor.

15 yılı falan geçmiştir. Antuda birisi şey yazmıştı: PSV’den bir oyuncu mu, hoca transferi mi söz konusuydu yoksa bambaşka bir mevzu muydu bilmiyorum da: Amcam Hollanda’da Lunapark işletiyor, PSV yöneticileri lunaparkta konuşurken duymuş falan deyip bir haber paylaşmıştı. Burada belki arşiv antu başlıklarında bile hala vardır. İşte bunun da o posttan farkı yok ki bu adam gazeteci/spor muhabiri falan bir adam yani.

ne ********************************************* adam bunlar ya,, söyledikleri şeye kendilerinin bile inandığını düşünmüyorum

ulan fbde olsa haşa peygamber ilan edip tapınacağız okan buruk 2 sezon üst üste şampiyon olmuşken avrupadaki skorlardan dolayı yerden yere vurdu bu taraftar

şimdi anket açsalar %20 kovulsun çıkar,,

mourinho bu sezon şampiyon olsa,, gsyi gelip rams parkta 2 maç evire çevire yense yoğurtçu parkına ikinci heykeli dikmiştiniz çoktan

Bakın buraya yazıyorum orta vadede bir Eurolig şampiyonluğumuz yükleniyor.

Bu adamlar ne zaman bir konuda böyle kibirlenip iddialı, büyük laflar ettiyse Rabbim bunu onlara yedirmiştir.

Bu vesileyle hiç hesapta yokken bizi yakında Eurolig şampiyonuda yapmış oldular. Şimdiden taraftarımıza hayırlı olsun. Bu postuda etiketleyin burda dursun.
Bence NBA Europe sampiyonu olacagiz. Oraya katilmak icin calismalar icindeymisiz.

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt