Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 11.381
- 15.479
- 453
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
guvenc kurtar'i mi diyosun?A sporda bir moruk var ondan başka kafası az da olsa çalışan bir fbli görmedim
O *************************** bjk liguvenc kurtar'i mi diyosun?
Neselenmek lazim
15 yılı falan geçmiştir. Antuda birisi şey yazmıştı: PSV’den bir oyuncu mu, hoca transferi mi söz konusuydu yoksa bambaşka bir mevzu muydu bilmiyorum da: Amcam Hollanda’da Lunapark işletiyor, PSV yöneticileri lunaparkta konuşurken duymuş falan deyip bir haber paylaşmıştı. Burada belki arşiv antu başlıklarında bile hala vardır. İşte bunun da o posttan farkı yok ki bu adam gazeteci/spor muhabiri falan bir adam yani.
Olm bu ne yav
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Olm bu ne yav
Olm bu ne yav
Bence NBA Europe sampiyonu olacagiz. Oraya katilmak icin calismalar icindeymisiz.Bakın buraya yazıyorum orta vadede bir Eurolig şampiyonluğumuz yükleniyor.
Bu adamlar ne zaman bir konuda böyle kibirlenip iddialı, büyük laflar ettiyse Rabbim bunu onlara yedirmiştir.
Bu vesileyle hiç hesapta yokken bizi yakında Eurolig şampiyonuda yapmış oldular. Şimdiden taraftarımıza hayırlı olsun. Bu postuda etiketleyin burda dursun.