Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cumlende anlatim bozuklugu var ama ben ne demek istedigini anladim, renktas.67 yıl sonra ilk kez Karagümrük yenmiş fenerbahceyi
Gömün gitsin
Bunlar şuursuz insanlar. Geçen sezon yabancı hakem, yabancı VAR gelipte birşey değişmeyince "acilen yabancı tanrı istiyoruz" yazmışlardı.Allah ile 2006 Denizli'de başlayan gerginlik sürüyor. Allah'la kavga edilir mi lan
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yanlis da anlasilabilir.Hayir, sanirim kurali yanlis yorumladin ya da yanlis duydun.
Oyuncunun topla oynama niyeti varsa bariz gol sansini engellese bile sari oluyor. Ama oyuncu topa mudahale etmeye calismadan basiz gol sansini engellerse gene kirmizi kart cikiyor.
O is oyle olmuyor iste ya. 6-7 puan onde girersek temkinli oynayacagimizi, beraberlik pesinde olacagimizi cogu kisi tahmin ediyordur.

Peygamber gibi adam yahu. Zuhur edeceği zamanı biliyor...
Reis konuyu dağıtmayayım, ama sorularlaislamiyet'te detaylı olarak cevabı var. Bazı söylemlerden uzak durmak lazım. Yine de sen bilirsin tabii.Üstad peygamber demiyoruz zaten, "gibi" diyoruz. Yine de hatırlatma için teşekkür
Ekli dosyayı görüntüle 318169
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi