Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.934
- 29.278
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok be savunma değil gayet içten bir cevap yazdım sebebiyle...Kerem abi ben sana Okan Buruk'a tapıyorsun demedim
Okan Buruk eleştirisi de yapmadım
Sadece latifeyle karışık bir soru sordum niye zırhını çekip savunmaya geçtin hemen
5-10 arası en fazla, her hafta Ş.Ligi temposu ile oynamak çok yorar bu takımı.Lan ne düşmesi. Bir kaç takviye ve yedek kulübesine ekleme ile şampiyonluğa oynar bu takım.
Stand up'çı potansiyeli var o adamdaSerhat Akın resmen show yapıyor. Muazzam bir yayın var![]()
EPL yayın gelirlerini de düşününce...Lan ne düşmesi. Bir kaç takviye ve yedek kulübesine ekleme ile şampiyonluğa oynar bu takım.
Uyanmaz bu yaprak kafalılar
Duzeltip , Yardımcı olayim dedim heisEvet okan hocayı seviyorum

Şimdi EPL diyorsak ona göre bütçe de düşünelim. Kadroda dünyanın en iyi forvetlerinden biri var. 3 takviye kesin yapardık o bütçe ile zaten. Bide yedek kulübesi. Bence ilk 5 kesin gibi. Bide sahamız burda kalsa taraftar avantajı5-10 arası en fazla, her hafta Ş.Ligi temposu ile oynamak çok yorar bu takımı.