Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Alıp almama değil abi böyle saçma şeylerle camiaya gölge düşürmeye uğraşıyorlar bizim potansiyelimiz hepsinden daha fazla Paris’in ne geçmişi varsa biz Paris olalım 10 senelik mazisi olan takım ayrıca biz kendi ekolümüzü oluşturalım Avrupa bize imrensin Galatasaray ekolü desin bizi örnek alsın ki bence bunun temelini bu sene ilk defa attık oyun tarzımızla pres gücümüzle bakın göreceksiniz Avrupa’da bir çok takım bu oyun tarzına yönelecek bu pres işinş becerdiğimizde milyonluk takımlar paspas oluyor mesela bu bir ekoldür sistemdir
Evet ekoldür sistemdir dersin sonra GSC’de “Sığırpress” diye dalga geçerler.

@Emre Denli
@Can Erden

Normalde yaşanması gereken ilişkiler sizin yazdığınız seviyede olmalı doğrudur. Ben de bu yaşıma kadar hep öyle oldum, hayatın akışına uygun şeyler yaşadım.

Demek istediğim şu ki, zaten fb nin uzun yıllardır gelen başarısızlığı ve son yıllardaki sürekli kaybetme seviyesi ve bizim sürekli kazanan olmamız onları gerçek bir depresyona itti. Abartısız olarak söylüyorun, çok mutsuzlar.

Yine görüşürüm tabii ki onlarla ama bi kere o samimiyet kırılınca geri gelmiyot

Yahu adamın kardeşi gs li, onu bile heryerden engelliyo tek kelime konuşmak istemiyor. Durum vahim

anlamadigim bisey var, bize fetösaray diyenler, fetö devrildiginden beri sampiyonlugu unuttu, tam tersi olmasi gerekmezmiydi? 🤣

@Emre Denli
@Can Erden

Normalde yaşanması gereken ilişkiler sizin yazdığınız seviyede olmalı doğrudur. Ben de bu yaşıma kadar hep öyle oldum, hayatın akışına uygun şeyler yaşadım.

Demek istediğim şu ki, zaten fb nin uzun yıllardır gelen başarısızlığı ve son yıllardaki sürekli kaybetme seviyesi ve bizim sürekli kazanan olmamız onları gerçek bir depresyona itti. Abartısız olarak söylüyorun, çok mutsuzlar.

Yine görüşürüm tabii ki onlarla ama bi kere o samimiyet kırılınca geri gelmiyot

Yahu adamın kardeşi gs li, onu bile heryerden engelliyo tek kelime konuşmak istemiyor. Durum vahim
O yuzden bu sahislarla futbol konusmamak gerekli, ben hemen konu degistiriyorum, onlarin zaten konuya girecek yuzu olmuyor.

Cunku azizle monte edilip, ali kocla gelistirilen bir koyun modlari var. O acildiginda zombiyle konusuyorsun. Bu tetiklenmedikce sorun yok.

Yoksa hala hamsi paylasiyorlar instagramdan falan ufak hesap kitaplariyla. Haz aldiklari seyler minimal. Gulup geciyorum.

Ama bu su an Saranin tavri ve konusma tonlariyla da alakali. Ali koc zamaninda bitmek bilmeyen bir gerilim vardi.

Su an kendileriyle yapacagim tek muhabbet kuluplerinin siyasilesmesi olur. Ben futboldan faln degil, haksizlik ve katakulli duzeninin caresizlikten destekliyor olmalarindan tiksiniyorum.

O yuzden bu sahislarla futbol konusmamak gerekli, ben hemen konu degistiriyorum, onlarin zaten konuya girecek yuzu olmuyor.

Cunku azizle monte edilip, ali kocla gelistirilen bir koyun modlari var. O acildiginda zombiyle konusuyorsun. Bu tetiklenmedikce sorun yok.

Yoksa hala hamsi paylasiyorlar instagramdan falan ufak hesap kitaplariyla. Haz aldiklari seyler minimal. Gulup geciyorum.

Ama bu su an Saranin tavri ve konusma tonlariyla da alakali. Ali koc zamaninda bitmek bilmeyen bir gerilim vardi.

Su an kendileriyle yapacagim tek muhabbet kuluplerinin siyasilesmesi olur. Ben futboldan faln degil, haksizlik ve katakulli duzeninin caresizlikten destekliyor olmalarindan tiksiniyorum.
Son paragraf

Atıyorum hakem lehimize hata yapınca kuduruyolar ya. Size bu hata yapılsa oh iyi oldu diyor musunuz, evet diyorsunuz. O zaman susacaksın abi

O yüzden ben troll yapıyorum abi. Trole vurup geçiyorum

FenerLEE_1907 · 20sa
Yaşı geckın olan kısıler bılır
eskıden SSCB diye bir devlet vardı .Bu devletın son Başkanı Gorbecov ıdı bence bu kışi ABD yanlısı bir haindi ve SSCB devletini yani kendi devletini parcaladı
YAni gorbecov bence ülkesinin haini idi
Bu sayede ABD tek büyük güç oldu
İşte Aykut ta FENERBAHCENIN hainidir
FENERBAHCE nın oyu felsefesini degiştirerek anadolu kulubu mantıgıyla oynatmaya başladı
Gelen yenı TD lerde degısemedı cunku bır sekılde o sıstemın uzantısından kalan futbolcular sozlesmelı olarak kalınca gelen TD ler aykut gıbı oynattı takımı
Şimdi kısacası aykut igs tarafından yonlendırılen bır casustur
FENERBAHCE nın ıcındekı haınlerden bırıdır
Aykut sayesınde oyle veya boyle ıgs Türkiyenin tek büyüğü olma yönünde koşar adım ılerlemekte

FenerLEE_1907 · 20sa
Yaşı geckın olan kısıler bılır
eskıden SSCB diye bir devlet vardı .Bu devletın son Başkanı Gorbecov ıdı bence bu kışi ABD yanlısı bir haindi ve SSCB devletini yani kendi devletini parcaladı
YAni gorbecov bence ülkesinin haini idi
Bu sayede ABD tek büyük güç oldu
İşte Aykut ta FENERBAHCENIN hainidir
FENERBAHCE nın oyu felsefesini degiştirerek anadolu kulubu mantıgıyla oynatmaya başladı
Gelen yenı TD lerde degısemedı cunku bır sekılde o sıstemın uzantısından kalan futbolcular sozlesmelı olarak kalınca gelen TD ler aykut gıbı oynattı takımı
Şimdi kısacası aykut igs tarafından yonlendırılen bır casustur
FENERBAHCE nın ıcındekı haınlerden bırıdır
Aykut sayesınde oyle veya boyle ıgs Türkiyenin tek büyüğü olma yönünde koşar adım ılerlemekte
FA6DE509-A26A-415E-905A-98846D1A78ED.webp

Geçtiğimiz sezonlarda bizim Avrupa'da ki durumumuzdan bir nebze teselli bulup "Türk hakemleri olmayınca GS" tarzı muhabbetler yapıyorlardı, sanki kendileri Avrupa'da çok başarılılarmış gibi. Bu sene Avrupa'da da takım çok iyi gittiği için iyice tımarhanelik oldular. Yani çok zor ama şu CL'de olurda final falan yaparsak bunlar futbol falan takip etmeyi bırakır.

Geri
Üst Alt