- 12 Şubat 2010
- 5.083
- 1.354
- 1.748
Bu takımla en fazla bu kadar alınırdı zaten.+10 puani hakemlerle almis olmasindan dolayi buraya kadar getirebilmis korkak futbol oynatan bir tip. Nasil hocada sorun yok?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu takımla en fazla bu kadar alınırdı zaten.+10 puani hakemlerle almis olmasindan dolayi buraya kadar getirebilmis korkak futbol oynatan bir tip. Nasil hocada sorun yok?
Bence kadrolari kotu degil. Turkiye ligi icin oldukca yeterli hatta derin. Pisirik Morinyo kopyasi bi salak Kocaeli veya Konya kadar top oynatamadi. Trabzon'u iki macta da yenmisler, bizimle oyle veya boyle bir beraberlik almislar. Kalan 30 macin 10'u berabere bitirmis olmalarinin birinci sebebi bu herif. Umarim gondermezler.Bu takımla en fazla bu kadar alınırdı zaten.
Renktaş bunlarin en büyük korkusu bizden fark yemek olabilir. Kadiköy ustünlugu gitti bi 6-0 kaldiSamimi tepkilerini çekip yayınlarken iyiydi ama ekstrem tepkilerin olduğu videolarda izlenmenin arttığını gördükçe suyu çıktı. Herkes bir yerleri tekmeliyor, kırıyor, 2-0 olmuş ve çoktan umudun tükenmiş bir maçta 3. golü yedin diye (ne kadar hatalı gol olursa olsun) bu kadar sinirlenmezsin yani imkansız... Biz de taraftarız yani biliyoruz o ruh hallerini... Bazılarının Fenerli olduğundan bile şüpheliyim. Çıldıran Fenerli görmek en çok reytingi yarattığı için Fenerli taklidiyle video çeken bir iki tane var bence... %100 emin olmadığım için isim vermiyorum da...
Ben bir tek Fanatik 2 Kardes'e bakiyorum. Onlar gercekci duruyor. Abi birkac hafta once kanarya gibi kanatlanip ucmustu evde.çoğu kurmaca ve samimiyetten uzak geliyor bana.
komik ama bana onlar da pek inandırıcı gelmedi. para kazanmışlar belli bu işten, hoşlarına gitmiş.Ben bir tek Fanatik 2 Kardes'e bakiyorum. Onlar gercekci duruyor. Abi birkac hafta once kanarya gibi kanatlanip ucmustu evde.
Dun de 3 sise kirdi duvarda. Kafa gitti.