Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Bizde her yıl fenere içerde dışarda sevilip, sonrasında kupamızı verin kupamızı verin diye zırlayan camia görmedik...
Trabzonluların çoğu gizli fenerli. Eski çalıştığım yerde ofiste iki trabzonlu vardı. Galatasaray şampiyon olacağına fb olsun derlerdi. Rize ve trabzonun fener aşkı bitmez

Psg-bayern maci aklimdan cikmadi yav, hala futbola doymus bir bunye hissi var.

(Tier1)O ikisi en iyi seviye iste-buraya ulasmasi bir turk takiminin imkansiza yakin bu devirde.cok cok uzun vadeli bir surec yasanmasi lazim basarili derecelerle, ona ragmen imkansiz hatta.
(Tier 2)Bir alti real-city-arsenal vs.-cikilabilecek en ust seviye mevcut dengelerle
(Tier 3)Bir alti liverpool-athletico-barca
(Tier 4)Biz bir sonraki seviyedeyiz,bir ustu zorladik ama deplasman oyunu yuzunden orada degiliz.(Bu sezon icin tabi hepsi-Bence)

TIer 3 gorup-tier 2 zorlamak ve bu seviyede istikrarli olmak en buyuk hedef.

Psg-bayern maci aklimdan cikmadi yav, hala futbola doymus bir bunye hissi var.

(Tier1)O ikisi en iyi seviye iste-buraya ulasmasi bir turk takiminin imkansiza yakin bu devirde.cok cok uzun vadeli bir surec yasanmasi lazim basarili derecelerle, ona ragmen imkansiz hatta.
(Tier 2)Bir alti real-city-arsenal vs.-cikilabilecek en ust seviye mevcut dengelerle
(Tier 3)Bir alti liverpool-athletico-barca
(Tier 4)Biz bir sonraki seviyedeyiz,bir ustu zorladik ama deplasman oyunu yuzunden orada degiliz.(Bu sezon icin tabi hepsi-Bence)

TIer 3 gorup-tier 2 zorlamak ve bu seviyede istikrarli olmak en buyuk hedef.
hiç tier zorlamaya gerek yok. Mevcut sistemde şampiyon olup katılımdan gelen paracıkları aldıktan sonra iki senede bir gruptan çıktık mı başarı sayarım. isterse playoffta 5 yiyelim.

Alıntıdır
"Tek kelime yabancı dil bilmeyen bilmeyen bir lazı GS-FB derbisine atarsanız böyle olur işte. Ederson ,Yasin Kol'a İngilizce küfür etti, Barış da sırf yardımcı olmak için hakeme "Ha bu uşak sana İnculuzca ana ,avrat dümduz küfur edeyi haçem bey" diye İngilizceden Lazcaya çevirerek tercümanlık yaptı..Hakemde kırmızı kart göstetince bu sefer Barış ,Edersona " It is red kart" diyerek çeviri yaptı.Her şeyde bi fesatlık aramayın."

🤣🤣🤣

Hamza hocama haksızlık edenler şimdi Okan hocam yeme peşindeler. Ama ben de Hz. İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali onların yangınını söndürmek için mücadele edeceğim.

Hamza Hocam bana "Olacak, Olacak" diye öğretti. Ben de Okan Hoca haterlarına diyorum ki "OLMAYACAK; OLMAYACAK."

Trabzonluların çoğu gizli fenerli. Eski çalıştığım yerde ofiste iki trabzonlu vardı. Galatasaray şampiyon olacağına fb olsun derlerdi. Rize ve trabzonun fener aşkı bitmez
ofisinde 2 tane örneğe denk gelmişsin diye bu genellemeyi yapıyor olman doğru değil bence barbo abi. ben de hayatım boyunca onlarca trabzonlu tanıdım, okul, iş, eş-dost vs sebebiyle. bırak gizli fenerliyi, sarının yanında lacivert görmeye dahi tahammül edemez onlar. ne gizlli fblisi yav? :asd:

son dönemlerde gs'ın ligi domine etmesi kaynaklı, ilgili takımların yöneticilerinin (fbli-tslu iş adamları yakınlığı) tutumlarından kaynaklı, bir de sosyal medyada özellikle "gs antipatisi" oluşturma maksatlı, sokak röportajlarından bilhassa özel seçkiler yapıldığından dolayı gs-ts arasında sorun varmış da aslında ts-fb arasında sorun yokmuş gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor uzunca bir süredir. fakat gerçek gerçektir. tsluların fblilere karşı duyduğu nefret, fbli-gsli arasındakinden bile büyüktür.

Hamza hocama haksızlık edenler şimdi Okan hocam yeme peşindeler. Ama ben de Hz. İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali onların yangınını söndürmek için mücadele edeceğim.

Hamza Hocam bana "Olacak, Olacak" diye öğretti. Ben de Okan Hoca haterlarına diyorum ki "OLMAYACAK; OLMAYACAK."

Okan yerine Hamza gelsin ister miydin

Gerçekten konvaya çıkacak taraftar sayısı kaç olur, Galatasaraylı taraftarın % kaç'ı konvoya çıkar? Ben kendi adıma 20. Şampiyonluğumu yaşıyor 4. yıldızımı takıyorum. Fenerin 19 Şampiyonluğu var. Birileri bunlara artık rakip bile olmadığımızı anlatsın.

Okan yerine Hamza gelsin ister miydin
Vay stratejik deha yedirmeyecegim dediğim okan hocamı biricik Hamza hocamla yedirmeye çalışıyorsun :)

Ben sana Bir soru sorayım hiç durmayan ve kırılmayan bir tren hiç delinemeyen bir duvara çarparsa ne olur?

Ya da

Fatih niye İstanbul'u toplarla fethetmiş? F-16 kullansaydi olmaz mıydı?

Yani olaylari konjonktür içinde değerlendirmeli ve ona göre karar vermeliyiz.

Gerçekten konvaya çıkacak taraftar sayısı kaç olur, Galatasaraylı taraftarın % kaç'ı konvoya çıkar? Ben kendi adıma 20. Şampiyonluğumu yaşıyor 4. yıldızımı takıyorum. Fenerin 19 Şampiyonluğu var. Birileri bunlara artık rakip bile olmadığımızı anlatsın.

renktaş bende bu sene bjk yi yakalamış oluyorum doğduğumdan beri kazanılan şampiyonluk sayılarında, böyle giderse 3 seneye fb yi de yakalamış olurum.

renktaş bende bu sene bjk yi yakalamış oluyorum doğduğumdan beri kazanılan şampiyonluk sayılarında, böyle giderse 3 seneye fb yi de yakalamış olurum.

Büyük Türk düşünürü Fatih Teriminde dediği gibi "Biz, adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstlük rütbemiz de farklı"

Geri
Üst Alt