Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiz tutamiyor kendini, gene tuylu kurklu bir sey giymis.
Double-horseman guzel bir tema olmus bunlar icin
Salakça bi iş, önüne gelen maç sonu çekim yapıp etkileşim kovalıyor milletin sinirini öfkesini kullanıp. Ne bekliyolar ki o adamlardan saha içi yorumu mu yapacak, illa birkaç manyak çıkar işte böyleFener stadinin orda bir cocugun kamerayi kirdilar bide suratina darbe aldi rize maci sonrasi.
Cafer abi günümüzde etkileşim alabilmek ilgi çekebilmek çok önemli bir şey amaSalakça bi iş, önüne gelen maç sonu çekim yapıp etkileşim kovalıyor milletin sinirini öfkesini kullanıp. Ne bekliyolar ki o adamlardan saha içi yorumu mu yapacak, illa birkaç manyak çıkar işte böyle
maç izlerken tepki videosu çekenler de aynı bok baydı ikisi de
Ben de fazlasiyla sacma buluyorum, en basta iyi fikir yayin olarak bakiyordum ama baktilar tutuyor bu is, 50 tane oldu, belli tipler her mac cikip videom olsun gibi saklabanlik yapiyor falan.Salakça bi iş, önüne gelen maç sonu çekim yapıp etkileşim kovalıyor milletin sinirini öfkesini kullanıp. Ne bekliyolar ki o adamlardan saha içi yorumu mu yapacak, illa birkaç manyak çıkar işte böyle
maç izlerken tepki videosu çekenler de aynı bok baydı ikisi de
Beter olsun oçocuklarıKafaları çok karışık.
Aziz son opsiyonlarıydı ona kaldılar.
Bir yandan Aykut korkusu sarmış, bir yandan Aykut'un futbolun mucidi olduğunu iddia edenler de mevcut. Kavga halindeler.