Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Oğlum çok ümitlenmişler lan bunlar şampiyon olacağız falan sanmışlar 4.05 senedir mesaj atmayan fenerbahçeli bir arkadaşım son yarım saattir mesaj bulma romanına başladı bütün maçlarımızı tek tek sayıyor tek tek pozisyonların kritiği yapıyor adam ulan dedim 12 maçın neredeyse tamamını penaltı ya da kırmızı kart joker ile geçmişsiniz 40 puan bu şekilde almışsınız o maçlarda hata yoktu diyor diyorum şampiyon olacak bir takım izlenim hiç vermediniz yok o S’nin pozisyonu penaltı mıydı diye soruyor ama bunların kafa Mite asla düzelmez bunlar bize asla rakip olamazlar

Kutlamalarda bjkli görüyorum. Yapmayin sunu. Ferhan şensoy'un cenazesine saldirdilar GS bayragi var diye

Bu şerefsizi bir zahmet ekranlardan alsınlar. Gerekli yaptırımları yapsınlar. Karşımıza TD olarak cikarsada taraftar itin gotune sokmalidir.
SkySpor'un da tamamen yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Sahibi, Fenerbahçe başkan adayı da olmuş ve bize küfüre varan sözler söylemiş Barış Göktürk. @Alper Altun Zaten doğru düzgün, temiz bir içerik de üretmiyorlar.

SkySpor'un da tamamen yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Sahibi, Fenerbahçe başkan adayı da olmuş ve bize küfüre varan sözler söylemiş Barış Göktürk. @Alper Altun Zaten doğru düzgün, temiz bir içerik de üretmiyorlar.
Onlarin konusu zaten acilmiyor ki

Geri
Üst Alt