Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Bu kafayı hiç anlamıyorum Varya
Çocuklar niye ağlıyor başka bir halt yokmu ağlayacak hayat futboldan mi ibaret
Spor lan bu spor savaş değil
Çocuğu futbol için ağlayan aile çocuğunu yetistirememistir oturup anlatırsın futbol bu spor bu bu sene olmaz seneye olur dersin
Ama sen evde amigo gibi kapı duvar yikarsan çocukta böyle büyür işte
Bu forumun çoğu da o kada yapısında değil mi? Bir mağlubiyette neler deniyor. Bunları diyenler evde cam çerçeve de indiriyordur.

Bu forumun çoğu da o kada yapısında değil mi? Bir mağlubiyette neler deniyor. Bunları diyenler evde cam çerçeve de indiriyordur.
Yanlış bende bir çok şey söylüyorum ama cam çerçevede indirmem kızar söylenir mutsuz olur ertesi gün hayatıma dönerim

Hayat futboldan ibaret değil benim icin
Kocaman bir hayatım var ve arkadaşlarımın arasında fenerli sayısıda bir hayli fazla
Ama herkes kızdırma takılma seviyesini bilir
Haddini aşmaz dozunda güzel
Sabah nasıl ise gidicem okula gidicem diye hayatımda düşünmedim

Bu kafayı hiç anlamıyorum Varya
Çocuklar niye ağlıyor başka bir halt yokmu ağlayacak hayat futboldan mi ibaret
Spor lan bu spor savaş değil
Çocuğu futbol için ağlayan aile çocuğunu yetistirememistir oturup anlatırsın futbol bu spor bu bu sene olmaz seneye olur dersin
Ama sen evde amigo gibi kapı duvar yikarsan çocukta böyle büyür işte
Alakası yok... Ben mesela maçları evde izlemem yıllardır ki evde izlediğim maçlar kesinlikle kupa maçı falandır ve çok önemsemem... ama benim oğlan gol yediğimizde evde ağlayıp duruyormuş... çocuklar istedikleri şey olmadığında ağlar. Telefon tablet isterler vermezsin onu alana kadar ağlamaya çalışır... maçlarda da böyle sevdiği takımın başarılı olmasını ister olmazsa ağlar. Mesela ben de öyleydim... Babam falan maç bile izlemezdi adam gibi. Biz Galatasarayı seviyoruz diye Galatasarayı tutuyordu. Zerre de anlamaz... ama ben Galatasaray yenildiğinde hüngür hüngür ağlardım... Bu çocuk psikolojisi... evet ağlıyorlardır o çocuklar... ağlamamaları için futbolu hiç sevmemeleri gerekiyor...

Alakası yok... Ben mesela maçları evde izlemem yıllardır ki evde izlediğim maçlar kesinlikle kupa maçı falandır ve çok önemsemem... ama benim oğlan gol yediğimizde evde ağlayıp duruyormuş... çocuklar istedikleri şey olmadığında ağlar. Telefon tablet isterler vermezsin onu alana kadar ağlamaya çalışır... maçlarda da böyle sevdiği takımın başarılı olmasını ister olmazsa ağlar. Mesela ben de öyleydim... Babam falan maç bile izlemezdi adam gibi. Biz Galatasarayı seviyoruz diye Galatasarayı tutuyordu. Zerre de anlamaz... ama ben Galatasaray yenildiğinde hüngür hüngür ağlardım... Bu çocuk psikolojisi... evet ağlıyorlardır o çocuklar... ağlamamaları için futbolu hiç sevmemeleri gerekiyor...
Ağlar çocuk herşeye ağlar da bunu acitasyon yapmak yanlış ağlama der geçersin seneye dersin en basiti den hayatta her istediğin hemen olmaz dersin
Çocuklar ağlıyor ben nasıl anlaticambu çocuğa nasıl bakicam yüzüne günah değil mi bunlara gibi
Saçma şeylere karşıyım yoksa çocuk numaradan bile aglayabilen güzel bir şey 😃

Ağlar çocuk herşeye ağlar da bunu acitasyon yapmak yanlış ağlama der geçersin seneye dersin en basiti den hayatta her istediğin hemen olmaz dersin
Çocuklar ağlıyor ben nasıl anlaticambu çocuğa nasıl bakicam yüzüne günah değil mi bunlara gibi
Saçma şeylere karşıyım yoksa çocuk numaradan bile aglayabilen güzel bir şey 😃
Valla öyle yapmaya çalışıyoruz da olmuyor... kupa maçını evde beraber izledik mesela golü yiyince başladı ağlamaya içeri gidiyorum ben izlemeyeceğim diyor falan... Ama bu holiganlık falan değil tabi ki... zaten çocuk bakıyor tuttuğu takım sürekli başarısız ondan sonra başarılı olanı tutmaya başlıyor. Şu anda büyük ölçüde olan da bu zaten... Bir çok rakip takım taraftarının çocuğu Galatasaray lı oluyor... sırf bu duyguyu yaşamamak için... Bu yüzden mesela ben icardi başlığında icardi kalmalı yazdım... çocuklar küçük yaşta iken tuttuğu takımı başarısına göre seçer ama belli bir yaştan sonra takım değiştiremez... bu konu da ben de şanslıydım çocuklarım da şanslıymış... o devirlerde Galatasaray başarılarına denk geldik...

Geri
Üst Alt