- 29 Ocak 2024
- 8.609
- 7.565
- 643
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok tatlı yavrum benim
En salak fenerli bu olabilir.
15 sene önce falan bu adamı dinliyordum. O zaman da fbli olduğunu belli ediyordu ama asla holigan değildi. İnsan yaş aldıkça olgunlaşır bu fblilerde tam tersi oluyor
Ama o zaman tarafsız gözükmesi gereken bir kurumda yer almıyor muydu. Bein ya da Digitürk'de değil miydi bu herif15 sene önce falan bu adamı dinliyordum. O zaman da fbli olduğunu belli ediyordu ama asla holigan değildi. İnsan yaş aldıkça olgunlaşır bu fblilerde tam tersi oluyor
Şimdi parayı holiganlık getiriyor. Eskiden böyle şeylerin olmaması tamamen çaılştıkları kurumlarla alakalı. Ne zaman herkes yayın açmaya başladı o zaman işler çığrından çıktı15 sene önce falan bu adamı dinliyordum. O zaman da fbli olduğunu belli ediyordu ama asla holigan değildi. İnsan yaş aldıkça olgunlaşır bu fblilerde tam tersi oluyor
Hatırlamıyorum. TRT olabilirAma o zaman tarafsız gözükmesi gereken bir kurumda yer almıyor muydu. Bein ya da Digitürk'de değil miydi bu herif
Trt deydi galiba. Böyle holiganlik yapamıyorlardi o zaman. Bir ağırlığı vardı devlet tvsine çıkmanınAltan her zaman beyin yoksunu bir Fenerliydi hiç değişmedi ki 20 sene öncede aynı şekildeydi
Para için holigan olanlardan bu15 sene önce falan bu adamı dinliyordum. O zaman da fbli olduğunu belli ediyordu ama asla holigan değildi. İnsan yaş aldıkça olgunlaşır bu fblilerde tam tersi oluyor