- 3 Temmuz 2012
- 139.543
- 87.976
- 5.338
bunlar niye birbirine gırmıs yine yav gülmekten öldüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ciddi ciddi mal bunlar![]()
Kuduruyorlar.Bize fetocu imasinda bulunan fenerlilerin başkanlari, yıllarca fetoye platin sponsor olmuş. Efsane diye bahsettikleri aziz Yıldırım, feto savcıları ile maç yapmis. Fetodan yargılanıp ceza alan oyuncuları var. Siyaset sürekli bizi kayiriyor imasinda bulunanların, başkanları saraydan dışarı çıkmıyor. Zamanının spor bakanı araya girip Vedat murici tehditle Fener'e aldırıyor. Bunların biz için attıkları her iftira, aslında birer itiraftir. Kendi yaptiklarini bize suç atarak kamufle etmeye çalışıyorlar. Galatasaray ülkenin ve bazı şeyleri kusursuz yaparsak, Avrupa'nın da en iyi takimlarindandir.
Birde mehsur kedicikleri vardı.
Bence Ali Koç seçimi garantilemek için Hakan Çalhonoğlu'nu almak istiyor ama Mourinho bunu istemiyor. Bunun yerine eldeki bütçeyle orta saha ve defansı güçlendirmek ister bence. Bu konuda da basına yansıyan sıkıntılar olacak kesin.Ne refleks ve panik hamlesi gelecek bakalim simdi.
Mourinhoda transfer ile ilgili bidi bidi yapiyor zaten
Ben Mou'nun Hakan' reddedeceğini sanmıyorum. Derin oyun kurucu olarak tam aradığı adam. Bizim için ne kadar ihtiyaç değilse onlar için de bir o kadar ihtiyaç bence.Bence Ali Koç seçimi garantilemek için Hakan Çalhonoğlu'nu almak istiyor ama Mourinho bunu istemiyor. Bunun yerine eldeki bütçeyle orta saha ve defansı güçlendirmek ister bence. Bu konuda da basına yansıyan sıkıntılar olacak kesin.
Yetmeyecek ama, simdiden farkindalar onlarda hakan GS onu istemedigi icin fenere gidiyor algisindalar.(Kismen de dogru, istememk degilde mali durumdan muhtemelen)Bence Ali Koç seçimi garantilemek için Hakan Çalhonoğlu'nu almak istiyor ama Mourinho bunu istemiyor. Bunun yerine eldeki bütçeyle orta saha ve defansı güçlendirmek ister bence. Bu konuda da basına yansıyan sıkıntılar olacak kesin.
3-3-4 ne bicim bir kadro yapmis