Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Adama soyle ekleme yapayim analiz bakimindan. Iclerinde gunluk hayatim gectigi icin cok net gorunuyor:

Hani unli biri olunce, tivitterda falan cok seviyormus gibi bir seyler post eder ya insanlar,1 resimle 1 seyle oluyormus gibi o is. Bunlarda boyle-en azindan Koyun dedigimiz kitlssi boyle.

Durum ne olursa olsun isin alsini bilselerde 0 km tezahurat yapmaya bahane ariyorlar. Anlik taraftarlik yani.

Su an iki havai fisegi story yapiyordur cogu, 2 oyuncu say desen sayamazlar mesela. Bizim yenikapi ozenmeside cabasi.

Ozetle biz forumda mesela voleybol macinda ilgilenen 6 7 kisi nasil konusunda hepimizi maca baktiriyor,buda oyle bir sey.

Kazandiklari kupa eyv tabii kutlamasi olacaktir ama bunu tum futbol camiasina maske fiye kullanmak koyun profil isi tamamen

baskette bütçeyle değil oyunla şampiyonluk diyolar real madrid 45, bunlar 33 milyon harcamış. gören de saras'ın zalgiris'i, ataman'ın galatasaray'ı gibi 10 milyonla iş yaptılar sanır. bunlar soğuk savaş ülkeleriyle eşleşe eşleşe gördükleri uefa yarı finalini de şampiyonluğuna 1'e 250 verilen uefa şampiyonluğuyla kıyaslarlar. ben kendimi bildim bileli fener için başarı kıstası galatasaray'ın ne yaptığıdır. bizim kutlama yenikapı değil de bu haftasonu stadda yapılsaydı onlar da stadlarına pota kurup kupayı orda kaldırırlardı.

Yeni başlığı besleyelim

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Kahretmesin ya. Ben gördüm sizde görün ibineliği

Yeni başlığı besleyelim

Boyle olmasi normal, caddenin fenerlisi koyun kitleden. Ne denirse gaza gelip inanan profiller.

Bursaspor sampiyonlugunda aglayan kitle su an burda disarida kutlayan kitlenin 2 3 katiydi

Adama soyle ekleme yapayim analiz bakimindan. Iclerinde gunluk hayatim gectigi icin cok net gorunuyor:

Hani unli biri olunce, tivitterda falan cok seviyormus gibi bir seyler post eder ya insanlar,1 resimle 1 seyle oluyormus gibi o is. Bunlarda boyle-en azindan Koyun dedigimiz kitlssi boyle.

Durum ne olursa olsun isin alsini bilselerde 0 km tezahurat yapmaya bahane ariyorlar. Anlik taraftarlik yani.

Su an iki havai fisegi story yapiyordur cogu, 2 oyuncu say desen sayamazlar mesela. Bizim yenikapi ozenmeside cabasi.

Ozetle biz forumda mesela voleybol macinda ilgilenen 6 7 kisi nasil konusunda hepimizi maca baktiriyor,buda oyle bir sey.

Kazandiklari kupa eyv tabii kutlamasi olacaktir ama bunu tum futbol camiasina maske fiye kullanmak koyun profil isi tamamen
Bence bunlar mesele değil ya

Bunla övünenler basket için mi fenerli oldu? Hayır hepsi futbol için oldular. Melih M mesela şampiyon olup GSye lat atıyor yahu rakipleri biz değilizki. Kabul ediyorum mesela baskette bizden iyiler, çok da zkimde olan bir orgy basket yani.

Hepimiz futbol için tuttuk bu takımları. Hatta bu ayrım Pana’da nettir mesela Avrupa’da çoğu kulübün futbol ve basketi ayrı şirkettir. Pana çıkıp ben basketbolda en büyüğüm diyebilir ama futbol çıkıp bununla övünmez başka bir firmadır başka bir organizasyondur mesela.

Oly futbolda daha iyidir ama baskette daha geridedir mesela bunun gibi.

Bence bunlar mesele değil ya

Bunla övünenler basket için mi fenerli oldu? Hayır hepsi futbol için oldular. Melih M mesela şampiyon olup GSye lat atıyor yahu rakipleri biz değilizki. Kabul ediyorum mesela baskette bizden iyiler, çok da zkimde olan bir orgy basket yani.

Hepimiz futbol için tuttuk bu takımları. Hatta bu ayrım Pana’da nettir mesela Avrupa’da çoğu kulübün futbol ve basketi ayrı şirkettir. Pana çıkıp ben basketbolda en büyüğüm diyebilir ama futbol çıkıp bununla övünmez başka bir firmadır başka bir organizasyondur mesela.

Oly futbolda daha iyidir ama baskette daha geridedir mesela bunun gibi.
tabii ki öyle - bizde de böyle bir şampiyonluk olsa benzer şey olabilir ama bu şekilde abartmayız.

bunun kanıtı zaten mesela milli derece alan sporcular bilmemneler bu coşku ile karşılanmıyor ülkede , sadece futbolda değişiyor iş.

dışarıdaki kitle tamamen yıllardır bunalmasından dolayı bahane olarak kırk yılın başı eğlence ortamı kovalayanlar - çokta haksız bulmuyorum. Cadde lokasyon olarak buna müsait ortam - e burdaki insanlar çok umursamaz günlük kafada takılıyorlar hep.

saçma kısmı ali koç bunu kullanacak işte ve gene ,yine çoğu inanacak eğer süreçte saçmalık durumları olmaz ise.

Geri
Üst Alt