Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

bundan nefret ediyorum.

yuhlayan fenerli olduğu için değil - apolitik ayağı çekmeyip , ülkenn durumuna kendi kararıyla tepki koyan insan.

takımı yok bu işin - ayrıca 4 5 gün boş kaldı sonra gene dolu içi gün boyunca cadde üzerinde - hiç öyle "camiadır" falan filan kasmasın kimse.

bunlar işte hep yönetimlerinin,başkanlarının "fenerbahçe cumhuriyeti" "cumhuriyet muhafızları" (ama baklava , ama kongre üyesi cumhurbaşkanı ve oğlu) ve Atatürk ismini gündemlerinde kullanma çabasından.

bu nefreti hakeden bir şey işte.

Basket voleybol önemli değildir. Cebinden para vermediğin an bütçeler kuş gibi olur.
Ne zaman şampiyon olduğunda sokaklara çıkarsın o zaman önemin olun.
2 gün sonra toplanan yapay kalabalığın önemi yok.
Futbol kitlesinin minimum %99'u izlemez. Ancak final filan olursa

Baskete yatırım yapmanın futbola zarar vereceği ve ölü bir yatırım olduğuna katılıyorum

Eurolig organizasyonunun abdnin çok gerisinde olduğuna katılıyorum

Erkek basketin dandik bir spor olduğu konusuna mührümü basarım zaten takip etmiyorum, bu avrupada futboldan sonra gelen spor olduğu gerçeğini değiştirmez

Lakin

Fener baskette gelen eurolig kupasını futboldaki başarısızlık sebebiyle doğru düzgün kutlayamadı bile

O kupa bize gelmiş olsa daha bile fazla kutlardık

Noktasındayım

Saygılarımla
GK

bundan nefret ediyorum.

yuhlayan fenerli olduğu için değil - apolitik ayağı çekmeyip , ülkenn durumuna kendi kararıyla tepki koyan insan.

takımı yok bu işin - ayrıca 4 5 gün boş kaldı sonra gene dolu içi gün boyunca cadde üzerinde - hiç öyle "camiadır" falan filan kasmasın kimse.

bunlar işte hep yönetimlerinin,başkanlarının "fenerbahçe cumhuriyeti" "cumhuriyet muhafızları" (ama baklava , ama kongre üyesi cumhurbaşkanı ve oğlu) ve Atatürk ismini gündemlerinde kullanma çabasından.

bu nefreti hakeden bir şey işte.
Dediklerine katılıyorum.

Bu paylaştığım paylaşımda komik olan bahsi geçen konudan ötürü Fener taraftarı övülüyor ama kafenin içindekiler de Fenerli. Aşağıdan bunlar tepkisini gösteriyor, içerdekiler de tepki gösterenleri destekliyor. Tam bir temel fıkrası var ortada 😅

Dediklerine katılıyorum.

Bu paylaştığım paylaşımda komik olan bahsi geçen konudan ötürü Fener taraftarı övülüyor ama kafenin içindekiler de Fenerli. Aşağıdan bunlar tepkisini gösteriyor, içerdekiler de tepki gösterenleri destekliyor. Tam bir temel fıkrası var ortada 😅
e komik tabi - politik ayrışmanın renklerle takımla taraftarla alakası olmadığını. Bunun üzerine algıların artması ve tezahüratlara(bizde de var mesela çok söylenen tezahürat içinde) yansıması çok sakat şeyler.Çünkü toplumumuz biraz aptal ve kolay galyana geliyor.

aynısı bjklide de olur - Galatasaraylıda da olabilir.

salakça olan kısım politik bir tepkiyi o kutlamaya dahil etme çabası zaten.

büyük boş işler.

Basketbol ve Voleybol önemlidir. Özellikle çocukları erken yaşta spora yönlendirip gerek kişisel, gerek sosyokültürel gelişimlerini sağlamak için. Hele kadın voleybol kız çocukları için kritik önem taşır.

Fenerbahçe bu sezon özelinde başarılıdır ancak genel anlamda yatırımına göre başarısız bir basketbol ve voleybol organizasyonudur. Benim görüşüm de böyle.
Bu sporlar önemlidir, amatör sporcular için önem taşır, doğru. Ama kitleleri sürüklemez. Burada bahsedilen o.

Geri
Üst Alt