Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

bizim icin kalması daha iyi ama bunlar birşekilde mouyu sepetleyecekler bence,iyi transfer dahi kitlenin bir kısmını susturamaz

1750022071585.webp
Trabzona bak sen

C2F913C0A519B5A8405F546D7B46DD02A93297F7

Ustteki yali onunden gecme anlik komiktide, su testotaylan midir ne parazittir adami kullanio etkilesim kasiyor.

Bu kadari ayip.

kullandırmasın bu müptezelde. Haddini bilsin. Dana gibi böğüren adamı hertürlü kullanılar. Bu parazitlere zerre acımıyorum. Garsonların yerinde olsam bigüzel döverdim

Ali’ye sövüyorlarda herif her haltı yapıyor. Kulüpte para olmuyor sınırsız para aktarıyor, bütün sponsorlukları sağlıyor. Hoca diyorlar Jesus geldi kariyerli hocaydı, Mou geldi dangalak olsada geçmişte bir şeyler başardı. Alenen açık açık şike yaptı, teşvik verdi, hakem istedi hakem geldi. Sürekli ortamı gerdi bir sürü pislik yaptı bize laf etti. Gezmediği siyaset kapısı kalmadı. Oyunculara ödedikleri paranın, bonservisin haddi hesabı yok zaten. Bunları yapmışken tabi koltuğu bırakmaz. Zaten çok umrunda da değildir o topladığı hisselerle kulüple istediği gibi oynuyor

kullandırmasın bu müptezelde. Haddini bilsin. Dana gibi böğüren adamı hertürlü kullanılar. Bu parazitlere zerre acımıyorum. Garsonların yerinde olsam bigüzel döverdim
Onu demiyorumda yani herifin apetoluktan(neyse artik problemi) bu kadar faydalanmasi guzel degil.

Anlik seyleri komik tabi

Apetoluk ne demek Can abi
Bir anlami aslinda yok.Eskiden cesme/izmirde cevremdekiler cok kullanirdi, oradan kaldi bende.

Bir cok seye soylerlerdi, bos hareketleri olan, gereksiz seyler yapan, gerzek islere giren , gerikafalilik gibi durumlarin hepsinde kullanirlardi.

Google boyle bir sey cikardi misal:
1000033892.webp

Geri
Üst Alt