Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
Yok bu adam kafaya takmış belli yoksa başkası olsa futbolu bırakırdı.Ağlamasından bellibize gelse ndombeleden farki olmazdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok bu adam kafaya takmış belli yoksa başkası olsa futbolu bırakırdı.Ağlamasından bellibize gelse ndombeleden farki olmazdi
Çok gerginsinŞu herifin suratını sıfatını paylaşmayın yahu. Kaktırırım onun Galatasaraylılığına!! Bir zahmet G.Saray'ı da tutmasın ....... gitsin başka takımı tutsun. Fb ve fb zihniyeti ile dalga geçecek adam bu yaratık değil. Önce gitsin aynaya baksın.
Şu yaratığı görünce geriliyorum kardeşim doğrudur. Bir de G.Saraylıyım diye ortalıkta dolanmıyor mu ayar oluyorum.Çok gerginsin
Yaşlandıkca iyice huysuz biri oldu.Çok gerginsin
Ebene atlarım @Melih SönmezYaşlandıkca iyice huysuz biri oldu.
hem alıntılayıp, hem mention atıyorsun ihtiyar.Ebene atlarım @Melih Sönmez
Duble atlarım diyorum iştehem alıntılayıp, hem mention atıyorsun ihtiyar.
boşuna yaşlandı demiyoruz
Pkk,fetö,tecavüz,taciz,kadına şiddet her türlü halt var şerefsizde pisliğin tekiŞu herifin suratını sıfatını paylaşmayın yahu. Kaktırırım onun Galatasaraylılığına!! Bir zahmet G.Saray'ı da tutmasın ....... gitsin başka takımı tutsun. Fb ve fb zihniyeti ile dalga geçecek adam bu yaratık değil. Önce gitsin aynaya baksın.
Özgecan'a ettiği lafı unutmadım ben daha. İnsan değil.Pkk,fetö,tecavüz,taciz,kadına şiddet her türlü halt var şerefsizde pisliğin teki