Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Galatasaray taraftarı yazdı seni koçum. Nereni yirtarsan yırt, boykota devam. Gibide bitti. Mehmetle somerle yumurta kırıp yersiniz kanalizasyonunuzda.
Yöneticilikten istifa ettiğinde G.Saray taraftarının olanları unutacağını zannediyor herhalde lalem. Ama o işler öyle değil. Galatasaray kindir.

Şu herifin suratını sıfatını paylaşmayın yahu. Kaktırırım onun Galatasaraylılığına!! Bir zahmet G.Saray'ı da tutmasın ....... gitsin başka takımı tutsun. Fb ve fb zihniyeti ile dalga geçecek adam bu yaratık değil. Önce gitsin aynaya baksın.
Benim koyunum bile Avrupa'nin koyunundan farkli bakiyor yaa

Bu duran in gelisi bugun muymus, havalimani a gitmis millet, heridi helikoptere bindirip goturmusler goruntu vermeden?

Aldilar mi kesin ki, 2 3 gundur bakmiyorum hic bir seye

Bu duran in gelisi bugun muymus, havalimani a gitmis millet, heridi helikoptere bindirip goturmusler goruntu vermeden?

Aldilar mi kesin ki, 2 3 gundur bakmiyorum hic bir seye
Evet geldi. 1 yıl kiralık 20 milyon maaş + bonus falan ile 25'i buluyor maliyeti. 65 milyon pound satın alma opsiyonu.

Jhon Duran'ı lansmana çıkartmak için hızlıca getirmediler mi bunlar? Lansmana çıkmamış gerçi şimdi baktım adamın kişisel sponsoru Nike imiş.

Geri
Üst Alt