Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.196
- 39.460
- 3.993
cogu insanın sinir stres seviyesini alt üst etsede alinin bunlarda başkan kalması ve mounu kovulmamış olması bizim için herzaman + 1 hatta + 2dir sezon öncesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Somer'e de sallamış.

Ciro'nun yaptığı etkileşimin yapılmasını bekliyorlar ama bunlar organik gerçekleşince oluyor zorlamayla bir yere kadar.Önce Jurasek'in tanıtım videosu, sonra bunlar çocuklarla görüntüler verme falan. Herifleri darmadağın ettik şu 3 senede. Her şeyleri o kadar eğreti ki çok güldürüyor beni.![]()
Bizimkileri taraftar organik şekilde yapıyor, yönetimin dahli yok. Bu fbjk de yönetimleri zorlama komik işler yapıyorCiro'nun yaptığı etkileşimin yapılmasını bekliyorlar ama bunlar organik gerçekleşince oluyor zorlamayla bir yere kadar.
abi allah rızası için biri şu adama konuşma öğretsin...
abi allah rızası için biri şu adama konuşma öğretsin...
Yetmez...valla yetmez...Önce Jurasek'in tanıtım videosu, sonra bunların çocuklarla zorlama görüntüler vermesi falan... Herifleri darmadağın ettik şu 3 senede. Her şeyleri o kadar eğreti ki çok güldürüyor beni.![]()
Fb aynısını Icardi'nin şarkısından sonra Dzeko'ya Beni Sev'le de yapmaya çalıştı.GS'yi anlamaya çalışmıyorlar,sadece taklit etmeye çalışıyorlar.GS bunları yaparak şampiyon oluyor,e hadi biz de yapıp biz de şampiyon olalım,mentaliteleri tamamen bu.E bu ceket kendilerine bol gelince de başarısız oluyorlar haliyle.Ciro'nun yaptığı etkileşimin yapılmasını bekliyorlar ama bunlar organik gerçekleşince oluyor zorlamayla bir yere kadar.
Somer'e de sallamış.
Masa tenisçi Melek Hu nerede? Yazıklar olsun.Basketçi, Voleyci ile Futbol forması tanıtımı :d