Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Somer'e de sallamış.

Önce Jurasek'in tanıtım videosu, sonra bunların çocuklarla zorlama görüntüler vermesi falan... Herifleri darmadağın ettik şu 3 senede. Her şeyleri o kadar eğreti ki çok güldürüyor beni. :asd:

Son düzenleme:
Önce Jurasek'in tanıtım videosu, sonra bunlar çocuklarla görüntüler verme falan. Herifleri darmadağın ettik şu 3 senede. Her şeyleri o kadar eğreti ki çok güldürüyor beni. :asd:
Ciro'nun yaptığı etkileşimin yapılmasını bekliyorlar ama bunlar organik gerçekleşince oluyor zorlamayla bir yere kadar.

The Office Lol GIF

Önce Jurasek'in tanıtım videosu, sonra bunların çocuklarla zorlama görüntüler vermesi falan... Herifleri darmadağın ettik şu 3 senede. Her şeyleri o kadar eğreti ki çok güldürüyor beni. :asd:
Yetmez...valla yetmez...

Ikinci olamayip avrupa kupasi hakki kazanamadiklari bir sezon olmasi lazim simdi..

Olm Lube gibi bir efsaneyi oynatmışlar

Ama Ahmet, Sercan, Sabuncu gibi efsaneler niye yok

şimdiden söyleyeyim çok olay çıkar bu tanıtım filminden :)

futbol icin tasarlanan bir forma videosunda basketcileri oynatmak bir tek bana mi egreti geliyor arkadas anlamadim valla

burda da kimse bir sey yazmamis

futbolcudan daha cok basketci var videoda

yalniz ali ne yapti ne etti rüzgari terse cevirdi hemen

ama cl elemesine kadar yeni bir seyler düsünmek zorunda bu salaklari uyutabilmek icin yine

Ciro'nun yaptığı etkileşimin yapılmasını bekliyorlar ama bunlar organik gerçekleşince oluyor zorlamayla bir yere kadar.
Fb aynısını Icardi'nin şarkısından sonra Dzeko'ya Beni Sev'le de yapmaya çalıştı.GS'yi anlamaya çalışmıyorlar,sadece taklit etmeye çalışıyorlar.GS bunları yaparak şampiyon oluyor,e hadi biz de yapıp biz de şampiyon olalım,mentaliteleri tamamen bu.E bu ceket kendilerine bol gelince de başarısız oluyorlar haliyle.

İmzaları vermişler 9950 civarı gerçi Ali iç edecektir ama kaosun harlanması açısından olumlu.

Geri
Üst Alt