Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.738
- 37.164
- 3.798
Bu arada Duran geldi taraftarın karşısına çıkarmadılar lansmanda çıkacak dediler orada da çıkmadı. Az taraftar geldiği için çıkarmadılar bence Duran'ı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarih dersinde hep sorardım Osmanlı yıkılış donemine girdiginde askeri islahatlarda neden basarisiz oldu diye.Fb aynısını Icardi'nin şarkısından sonra Dzeko'ya Beni Sev'le de yapmaya çalıştı.GS'yi anlamaya çalışmıyorlar,sadece taklit etmeye çalışıyorlar.GS bunları yaparak şampiyon oluyor,e hadi biz de yapıp biz de şampiyon olalım,mentaliteleri tamamen bu.E bu ceket kendilerine bol gelince de başarısız oluyorlar haliyle.
Tüzüklerine göre yeterli.Yani yeterli mi ?
o zaman olmaz büzükleri yetmez.Tüzüklerine göre yeterli.
Para verenler üstünden gesaplanirsa yeter. Fakat bu arada Ali Koç bakanlığa sordu, onlar da toplam üye sayısını baz alin dediler. Eğer Ali Koç tüzük değil bakanlığın dediğini uygulayacağım derse yetmez. Yani yine Arafta kaldılar.Yani yeterli mi ?
Koç yapmaz normalde tüzüklerinde hatta benim bildiğim bizim tüzükte de aidatlarını yatıranların 5'te 1'i ama Koç toplam üye sayısının 5'te 1'ni kabul eder ona göre de sanırım yetersiz kalır. Yani bulur yolunu Koç.o zaman olmaz büzükleri yetmez.
Bakanlığın dediği diye bir şey yok aslında onlar sadece tavsiye kararı.Para verenler üstünden gesaplanirsa yeter. Fakat bu arada Ali Koç bakanlığa sordu, onlar da toplam üye sayısını baz alin dediler. Eğer Ali Koç tüzük değil bakanlığın dediğini uygulayacağım derse yetmez. Yani yine Arafta kaldılar.
Öyle de Ali koc bunu Emir telakki ederse önünde duracak adam var mı fenerde?Bakanlığın dediği diye bir şey yok aslında onlar sadece tavsiye kararı.
eger divan baskanlıgına verdilerse hiç etme şansları yok ve hepsi noter kayıtlıysaİmzaları vermişler 9950 civarı gerçi Ali iç edecektir ama kaosun harlanması açısından olumlu.
Bunlar seçim var eylül de diyor ama ali genel kurula başvuru yapmamış o seçim işi de yas. Sezon başladı eylülde seçim olmaz diyip keser atar konuyu sezon başlayınca.Ekli dosyayı görüntüle 292897
çaresiz ve kabullenmiş bir fbli