Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Simdi hemen " kulup binasina teslim etmenin anlami yok, divan kurulu heyeti(herneyse) teslimi onrmli" kriz gundemi

Fb aynısını Icardi'nin şarkısından sonra Dzeko'ya Beni Sev'le de yapmaya çalıştı.GS'yi anlamaya çalışmıyorlar,sadece taklit etmeye çalışıyorlar.GS bunları yaparak şampiyon oluyor,e hadi biz de yapıp biz de şampiyon olalım,mentaliteleri tamamen bu.E bu ceket kendilerine bol gelince de başarısız oluyorlar haliyle.
Tarih dersinde hep sorardım Osmanlı yıkılış donemine girdiginde askeri islahatlarda neden basarisiz oldu diye.

Sonuçta ruslardaki de toptu bizdeki de. Düşman da tüfekle savasiyordu biz de...

Ama bu Fenerbahçe taklitlerinden sonra anladım ki Osmanlı olarak bizim işimiz asla tekniği kavramak ya da gelişmek olmamış. Biz dusmanda bir şey görüp aynısını savaş alanına koyunca sonuç değişecek sanmisiz. Fakat esasında teknik ve gelişim yani süreç takibi yapmak lazım geliyormuş. O askeri teknik gelişimini tamamlamadan orduna osimhene benzeyen asker, icardiye benzeyen topcu da geçse başarı gelmiyormus.

Başarı katedilen yoldaymis, varılan yerde değil.

Para verenler üstünden gesaplanirsa yeter. Fakat bu arada Ali Koç bakanlığa sordu, onlar da toplam üye sayısını baz alin dediler. Eğer Ali Koç tüzük değil bakanlığın dediğini uygulayacağım derse yetmez. Yani yine Arafta kaldılar.
Bakanlığın dediği diye bir şey yok aslında onlar sadece tavsiye kararı.

İmzaları vermişler 9950 civarı gerçi Ali iç edecektir ama kaosun harlanması açısından olumlu.
eger divan baskanlıgına verdilerse hiç etme şansları yok ve hepsi noter kayıtlıysa
ama bunlarda her bok olabilir
eger sayı yeterli cıkarsa zaten ali şişeyi fondip yapıp canlı yayına cıkar bugunlerde

Seçimde ali hepsini sandığa gömer. Aziz seçime girmez zaten.

Geri
Üst Alt