Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Bunlar öyle ezik ve paraya tapan insanlar Ali gittikten sonra başlayacak mali cokus ertesinde geçmiş mesaj ve resimlerini silip ben zaten hep galatasaraliydim deyip başarılardan kendilerine pay çıkaracak bir profile bürüneceklerdir

Paramparca olmadan dank etmeyecek bunlara iste.

O nedenle bjk ya da ts ve gelip ortaya bisey koyan kulupler gelissin istiyorum.

Hem lig adina hem bunlarin haksiz ikincilik haklarinin onune gecilmesi lazim.

Burdan bile kiytirik hep 2.yiz argumani yaratiyorlar cunku
Aynen rekabet yok ligte,ben düzenli epl izleyicisiyim her sene yarışan 4 takım var
Özellikle 8jk aptalca işlerle uğraşmayın yarışa ortak olmalı hatta lazyoda
2 takım olması kaliteyide düşürüyor bunun sebebide şikeciler aslında onlar tek rakiple uğraşmak istiyor
Hissiyatimsa o tanrı yerine koydukları yali efendi sandıklarda oyları calmazsa bu sefer gidebilir herif 10 bin tane aleyhinde noter imzalı üyeyi kaale almadı resmen
Ama gerçek şu ali bunların taraftarda hicbirzaman olmadığı kadar büyük trajediler bırakıyor farkında değil mallar hala kusursuz tanrı gibi tapiyorlar

Antu'dakiler düz gerizekalı
Forumfb'dekiler futbolu bildiğini sanan gerizekalılardan oluşuyor,

ben böyle gerizekalı bir topluluk görmedim.

2025 itibariyle hala Fener takip eden aklı başında adam kalmadı. 15-16 yıl önce çocuğunun adına De Souza koyan eniştem şimdi takımın ilk 11'ini sayamaz. Kafası çalışanlar bıraktı başka şeylere yöneldi.

Şimdi kiralık bir adam için yıllık 30 milyon veren bir kulüp 4 yıl kiralasa 120 milyon yapar. Ayrıca herhangi bir satış vs yapıp da para da kazanma ihtimali yok.

Yukarıdaki veriler doğrultusunda kim daha fazla para harcıyor diye düşünseler bizim değil kendilerinin daha fazla para harcadıklarını göreceklerdir.

Osimheni aldıktan sonra rakip takımlara da güncelleme yapılmalı.Ajax Manchester Inter Bayern felan koymalıyız.Saka bir yana Osimheni aldigimizda farkı baya açmaya doğru gideriz.

Zamanında ne sallamış be :asd:

6. hafta içinde patlattık. Yetmedi bi de kupa da içinde patlattık. Bakın diğerlerini anlayabilirim ama bu rezil kepaze Rıdvan Aksu'yu hiç bir şekilde anlamam. Bu Fenerli falan değil bildiğin Fener pisliğinin çöplüğünün ta kendisi.

6. hafta içinde patlattık. Yetmedi bi de kupa da içinde patlattık. Bakın diğerlerini anlayabilirim ama bu rezil kepaze Rıdvan Aksu'yu hiç bir şekilde anlamam. Bu Fenerli falan değil bildiğin Fener pisliğinin çöplüğünün ta kendisi.
Öyle olduğu için paylaşılıyor ya zaten. Böyle haşereleri direkt silip engelleyeceksin görmezden geleceksin. Konuşursan, paylaşırsan büyümesine yardımcı oluyorsun. Ama o bilinç bizim topluma yerleşmedi maalesef.

Yıllarca olmayan parayla yıldız futbolcu alıp 700 800 milyon borç yaparken bir şey yok ama şimdi biz 300 milyon gelirle istiyorlarki Morutan, Cicaldau alalım.
Bu daha iyi günleriniz

Geri
Üst Alt