Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Maddi mevzular boş iş, mali durumun ne seviyelere çıktığını defalarca anlattım.

Sahaya odaklanan ve çalışan başarılı olur, kimse için birşeyin bittiği yok.
buna tamamen katılmakla beraber fenerin kendi kendine yarattığı handikapı görmezden gelemiyorum.

Eylülde kongre kararı - zaten arapsaçı yaptılar o konuyu - inanılmaz akla abes bir şey.

transferler onlar bitecek - avrupa rotan (muhtemelen CL den AVL ye düşecek, Konferans ihtimali bile var ) belli olacak - lig ve avrupa takvimin aynı zamanda başlıyor ve işler kötü giderse hiç hareket lüksü olmayan bir yönetim gelecek saçma tarihte.

şurdan beklediğim kriz tablosu çok büyük benim. inşallah yaşanır.

buna tamamen katılmakla beraber fenerin kendi kendine yarattığı handikapı görmezden gelemiyorum.

Eylülde kongre kararı - zaten arapsaçı yaptılar o konuyu - inanılmaz akla abes bir şey.

transferler onlar bitecek - avrupa rotan (muhtemelen CL den AVL ye düşecek, Konferans ihtimali bile var ) belli olacak - lig ve avrupa takvimin aynı zamanda başlıyor ve işler kötü giderse hiç hareket lüksü olmayan bir yönetim gelecek saçma tarihte.

şurdan beklediğim kriz tablosu çok büyük benim. inşallah yaşanır.
Bir şey olmaz Koç devam eder

Fenerin de neredeyse bizim kadar geliri var

Koç gitse de min 200 kazanacak bir yapıları var onların da

Bir şey olmaz Koç devam eder

Fenerin de neredeyse bizim kadar geliri var

Koç gitse de min 200 kazanacak bir yapıları var onların da
benim baktığım kısım asla para değil zaten kesinlikle.

ben vasat başlangıçta postalarlar diye düşünüyorum eğer "ya bu noktada yönetim değişmez" gibi aptal moda girmezler ise.

o karakterde bir adam ve çevresinin giderken zarar vermemesi mümkün değil - maddi değil kesinlikle. en azından beklentim bu.

fenerde maddi konular asla sorun olmadı zaten.

benim baktığım kısım asla para değil zaten kesinlikle.

ben vasat başlangıçta postalarlar diye düşünüyorum eğer "ya bu noktada yönetim değişmez" gibi aptal moda girmezler ise.

o karakterde bir adam ve çevresinin giderken zarar vermemesi mümkün değil - maddi değil kesinlikle. en azından beklentim bu.

fenerde maddi konular asla sorun olmadı zaten.
Öyle gözüküyor da bence öyle olmaz.

Kötü başlayacaklarını da sanmıyorum kafa kafaya yarış olur bu sene de.

Öyle gözüküyor da bence öyle olmaz.

Kötü başlayacaklarını da sanmıyorum kafa kafaya yarış olur bu sene de.
gerçi bugün sabah TFF kongresi olmuş.

metin öztürk put gibi oturmuş orada gene - ibra etmemeye el dahi kaldırmamış.

bu sene gene oradan çok saçmalık izleyeceğiz yav.

beşiktaş ve trabzon az bi hareketlense (Gerçi bjk feneri güzel yedi geçen sene ama genel fikstürde sıvadı) belki şu 1v1 modu biraz kırılacak umudum varda - olmayadabilir.

2025'in yarısını geçtik hala Carlos Anelka falan konuşuyorlar inanılmaz
2006 denizli maçından sonra anelka unutulmaz

DX_fTmtW0AAmdjJ.jpg

Yıllarca olmayan parayla yıldız futbolcu alıp 700 800 milyon borç yaparken bir şey yok ama şimdi biz 300 milyon gelirle istiyorlarki Morutan, Cicaldau alalım.
Bu daha iyi günleriniz
Eğer olurda aliyi devirirse uyeler ozaman bunların gerçek borçları ortaya çıkacak, ali ilk geldiği yıllarda kısmen daha şeffaf rakamları acikliyorlarfi şimdi son 2 3 yıla dikkat edin en ufak açıklama yok ,adidasla anlaşma yapıyorlar ama rakam yok ,oyuncu alıyorlar sadece aldık diyorlar

Terör örgütü yoğurdunun sponsor olmasından çoğu fenerli rahatsız olmuş

Adsız.webp

Kobani detayini anlamadan daha kosuma gitmisti Çoban Park stadyumu ya .

Simdi politik mizah devreye girecek

Yogurtcu parkinin yanindaki
Yogurt stadinda
Yogurtcu baskanin
Yogurt...

Geri
Üst Alt