Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Adamlardaki görmemişliğe ve ezikliğe bakar mısınız? Mümkün değil elbet de bunlar demek ki bir UEFA Kupası falan kazansa ülkeyi terketmemiz gerekecek.
UEFA'yı bırak ezkaza konferans kupasını alsalar, konferans kupası UEFA ve CL kupasından daha büyük başarı der bu kodumun at şikecileri.

Tamam Orkun'u ben de begeniyorum ama bunlar harbi abartmis. Yok elit ortasaha, yok ligin en iyi ortasahasi.. Yok daha neler.

Avrupa seviyesinde ortalama üstü bir ortasaha iste. O kadar.

Neyse, birakin havaya girsinler yine. Gecen sezon da aynisi olmustu. Sonra cakilmalarini izlemek daha zevkli oluyor.

Temmuz:
“Alemin gözü yaşlı, X Beşiktaşlı”

Ağustos:
“Sakat çok yedek yok”

Kasım:
“Şerefsiz hakemler”

Mayıs
“Alemin gözü yaşlı, 3.lük zaten beşiktaşlı”

Haziran
“Yapalım Kongreyi bulalım doğruyu,
Seçimi kazansın kongrede atan yumruğu”

DalY'ın birini Galatasaraylı diye tanıtıp korkuyoruz dedirtmişler, çocuğun tipine bakınca 28 km öteden tjkli olduğu belli. Aldıkları ortalama veya bir tık üzeri Türk futbolcu, nasıl bir görmemişlik seviyesi Orkun için böyle yalan dolan kamera önü oyunlara giriyorlar. Olum değer mi ya, Barella mı geldi? Pedri mi geldi? Ruiz mi geldi kim geldi?

DalY'ın birini Galatasaraylı diye tanıtıp korkuyoruz dedirtmişler, çocuğun tipine bakınca 28 km öteden tjkli olduğu belli. Aldıkları ortalama veya bir tık üzeri Türk futbolcu, nasıl bir görmemişlik seviyesi Orkun için böyle yalan dolan kamera önü oyunlara giriyorlar. Olum değer mi ya, Barella mı geldi? Pedri mi geldi? Ruiz mi geldi kim geldi?
orkun transferinin bu kadar abartılmasını aklım almıyor. osimhen bile sıradan geliyor artık bana, bunlar orkuna niye bu kadar yükseliyor galiba hiç anlayamayacağım

orkun transferinin bu kadar abartılmasını aklım almıyor. osimhen bile sıradan geliyor artık bana, bunlar orkuna niye bu kadar yükseliyor galiba hiç anlayamayacağım
Bir Avrupalı için Mercedes'e binmek gayet olağandır ama Türkiye'de normal bir vatandaşın Wolfswagen alması bile olaydır. Mevcut durum tam olarak bu.

yaw amma da taktınız yok orkun'u abartıyorlarmış vs. bize ne zararı var yau? eğlensinler işte.

fb ve bjk, gs tarafından ezip geçilmiş iki camiadır. haliyle taraftarı da böyle şeylerden motive olmaya çalışacaktır işte. son derece doğal değil mi? biraz cringe evet ama son derece doğal bence içinde bulundukları durum.

yaw amma da taktınız yok orkun'u abartıyorlarmış vs. bize ne zararı var yau? eğlensinler işte.

fb ve bjk, gs tarafından ezip geçilmiş iki camiadır. haliyle taraftarı da böyle şeylerden motive olmaya çalışacaktır işte. son derece doğal değil mi? biraz cringe evet ama son derece doğal bence içinde bulundukları durum.
Düşük IQluğa sabredemiyorum artık. Sinirleniyorum.

Diğer oyuncular biz aylardır paramızı alamıyoruz siz bu adama 30 milyon gömdünüz. Yıllık da 5 veriyorsunuz şimdi oynasın bakalım tek başına derlerse tam yanarlar…

Orkun'a Napoli'nin Maradonası muamelesi yapmaları enteresan. Çocuğun içinden Xavi gibi bir şey çıkmazsa kafayı yiyecek gibiler.

Geri
Üst Alt