Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Yahu 'FB nin ağız kokusunu çekmekten bıktık, arada bir tinerciler FB nin yerine yarış içinde olsun' diyoruz ama.. Bunların ezikliği, aşağılık kompleksi hiç bir şeye benzemiyor.. Sanırım gerçekten tiner çekiyor bir çoğu...

Türk milli takım oyuncusu, bu topraklar için iyi futbolcudur tamam da, 40 bin kişi stad doldurmak nedir yahu 🤣🤣

Hakan bundan bilmem kaç kat fazla milli forma giydi.
Oynadığı takımlar Milan, Inter.
1 ay önce CL finali oynadı.

Bizim taraftar Hakan gelsin mi gelmesin mi kafasında soru işareti var.

İlkay Dortmund, City, Barca yaptı. Alman milli takımı kaptanıydı sanırım en son.
Bizim taraftar İlkay gelsin mi gelmesin mi sorguluyor.

Ama tjklılara göre Orkun > Pedri.

En azindan kagit uzerindeki ilk onbirleri iyi. Feneri tokatlasinlar da.baska bi.yapmasalar da olur.
Zaten enteresan bir şekilde fbyi her kadroyla tokatlıyorlar.
Sıkıntı kadrolarını ve hocalarını çok iyi sandıkları için sıçmaya başladıklarında bunlar da engellendiklerini düşünüyorlar. Bir de tinercilerin farklı bir çekilmezliği var, fbli gerzoluğunu bir şekilde tahmin edebiliyorsun ne geleceğini falan, bunlar kapalı kutu her şey çıkabiliyor.

Zaten enteresan bir şekilde fbyi her kadroyla tokatlıyorlar.
Sıkıntı kadrolarını ve hocalarını çok iyi sandıkları için sıçmaya başladıklarında bunlar da engellendiklerini düşünüyorlar. Bir de tinercilerin farklı bir çekilmezliği var, fbli gerzoluğunu bir şekilde tahmin edebiliyorsun ne geleceğini falan, bunlar kapalı kutu her şey çıkabiliyor.
200.gif

yaw amma da taktınız yok orkun'u abartıyorlarmış vs. bize ne zararı var yau? eğlensinler işte.

fb ve bjk, gs tarafından ezip geçilmiş iki camiadır. haliyle taraftarı da böyle şeylerden motive olmaya çalışacaktır işte. son derece doğal değil mi? biraz cringe evet ama son derece doğal bence içinde bulundukları durum.

imza

hatta ben artık bu durumdan keyif alıyorum.

aksini söylemediğim halde fbli bjkli ahbapların karşımda kendilerini kanıtlamak istercesine topçularını övmeleri, sanki bir gslinin onayını almak istediklerini hissettiriyor bana.

orkunu asensioyu övmek için karşımda düştükleri aciziyeti gözlemlerken salağa yatıp pohpohlamaya devam ediyorum ve onların bu astral uçuşa geçmelerine izin veriyorum, bu durum çılgın bir haz vermeye başladı bana..

Takımın izinli olduğu gün, İstanbul boğazında kahvaltı ve tekne turu yapan Icardi'yi antrenmana çıkmıyor diye haber yapmaya başlamış FBli hesaplar. Hayır hepsini geçtim İstanbul boğazını da mı tanımıyon :asd:

Geri
Üst Alt