Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Valla bilerek yapıldığını düşünmeye başladım artık. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı bitirmeye yemin etmişler hem de bizzat içindekiler.

FB de BJK de bizim 3 yıl önceki yapılanma benzeri bir sürece girmesi gerekirken saçma sapan işler peşindeler; biri bir ton eksiği varken 2 oyuncuya 50 milyon bağladı. Neymiş çocukluk aşkıymış. En az 7-8 adam daha almalı Beşiktaş toparlanması için. Fenerbahçe keza aynı şekilde bir ton eksiği var gittiler 21 yaşında kiralık oyuncuya dünyaları bağladılar. Şimdi de gidiyorlar sırf bize çalım derdine en az ihtiyaçları olan bölgeye Hakan’ı almaya çalışıyorlar. Stoper yok, bek yok, kale sorunlu, kanat yok, forvet yok.

Hala bizimle aşık atıyorlar biz 3 yıldır oturmuş kadro üzerinde takviye yapıyoruz. Biz o omurga için ilk yıl güzel bir planlamayla 10’un üzerinde transfer yaptık.

Ctesi yogurt sponsoru aciklayacaklarmis galiba.

Komedi ya, siyasallastirmamaya calisiyorum ama tikaniyorum.

Espiriye vuruyorum , yogurtcu parki yogurtcu stadi yogurtcu baskani diye...

Ctesi yogurt sponsoru aciklayacaklarmis galiba.

Komedi ya, siyasallastirmamaya calisiyorum ama tikaniyorum.

Espiriye vuruyorum , yogurtcu parki yogurtcu stadi yogurtcu baskani diye...
Yoğurt bir kenara da, Kobani ismi çok şeyi simgeliyor aslında mevcut statüde.

Yoğurt bir kenara da, Kobani ismi çok şeyi simgeliyor aslında mevcut statüde.
Kimsede oyle ele alamiyor hakkinda konusurken (cunku siyasi bir sey-uzak duruyorlar) .

Sorsan hayirli olsun, yeni pazar girdi, yurtdisinda basari marka diyorlar mesela.

Hadi spor cercevesinden cikmayayim diyorum ama aninda aklima bana terorist denmesi, artik denmesi soylemleri aklima geliyor kufretmeden duramiyorum mesela.

Boktan ortam baya.

Kardeş inş evin araban ve çok paran olur :( ama fenerbahçenin AA, DAHA DA BETER OLUN İNŞ.

Jesusistan

Üç kuruş maaşa çalışıyorum evim yok arabam yok bırak bunları canımın istediğini bile yiyemiyorum şu hayatta bir Fenerbahçem vardı onu da yok ettin Ali mutlu ol eserinle alkolik

Maalesef bu başlık pek dolmuyor artık. Fenerbahçe taraftarında da ciddi bir sıkkınlık söz konusu.

Böyle giderse bu başlığa atılacak post bulamamaya başlayacağız.

Şu şerefsiz hala ülkeyi kötülemeye devam ediyor. Bir Allah'ın kulu'da adamı yalamaktan baz gecmiyor. Begenmiyorza ülkeyi defolup gitsin. Ezik herif

Bu yavşağa sorulacak soru şu… Portekiz ligi varken burada ne bk yiyorsun?

Geri
Üst Alt