Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

fwC81mM.jpeg

Oooh murat asiga bak hele ne guzel yaglayip baglamis Hamdi Bey'ini. Yogurdu bile savunmus

Masallah masallah.

Ali koc icin" gorecegiz verilen sozleri" derken " kan davam mi var, kongrem var bitti gitti"

Ne guzel dansozluk.

Hala diyor ki " Ataturk ismini vermedilerki cevap yok" falan diyorlar.

Adamin dedigi cumleye bak allah askina

"Diyorlar ki Ataturk Olimpiyat STADI, ama olimpiyat orasi , STAD DEGIL KI"

Bu antuya üye oldum mail geldi üyeliğiniz onaylandı diye hesaba giriş yapınca okuma izniniz yok uyarısı geliyor taa 2 hafta önce böyleydi bugun dur bir girip bakayım dedim aynı uyarı var gezemiyorum forumda ne kadar aptal bomboş bir forum, bunların webmasterleri zamanında tr.gg free domaini alıp flash ile kocaman yazı yazan veletler herhalde onlar büyümüş antu admini olmuşlar muhtemelen.

Bu antuya üye oldum mail geldi üyeliğiniz onaylandı diye hesaba giriş yapınca okuma izniniz yok uyarısı geliyor taa 2 hafta önce böyleydi bugun dur bir girip bakayım dedim aynı uyarı var gezemiyorum forumda ne kadar aptal bomboş bir forum, bunların webmasterleri zamanında tr.gg free domaini alıp flash ile kocaman yazı yazan veletler herhalde onlar büyümüş antu admini olmuşlar muhtemelen.
Nasıl bir emaille üye oldun?

Beyler antudaki hesabım ifsa oldu. Siteye giris yapamiyorum bir süre paylaşım yapamayacağım. Attığım fotolarda nickimi yakalamış olabilirler.
Arkadaşlar antu patlamış olabilir ama sarı-lacirt diye yeni site buldum. Artik oradaki postlari paylasacagim.
Hak verirsiniz ki sitenin ekmeğini yiyene kadar bir sure link paylasmayacağim

Geri
Üst Alt