Rakip Takım Taraftar Forumlarından Enstantaneler

Guzel cevap vermissin, benim cevap vermeme gerek kalmamis. :)
Hiç Amerika'da bulunmadım ama meslek gereği kültürlerini bilmemiz gerekiyor. Bu yoğurdun versiyonunuda balkanlarda çokça tuketmistim. Muhtemelen bu chobani sahibi hiyarin yaptiklarindan bin kat daha iyidir😄 tatlı olarak tüketmelerini garipsemistim ama onuda deneyince vazgeçtim garipsemekten. Hafif oluyor Avrupa'da yapılanları, hoşuma gitti. Amerika'da şekere buluyorlardır muhtemelen. Birkez Amerikalı bir arkadaşıma kahvaltıya gittim, şeker komasına girecektim, aşırı bir şekerli yiyecek tüketimi var. İyi yaşıyorsunuz oralarda, obez ve diyabet olmamak imkansız resmen. Akçaağaç şurubu vs damardan şeker akıyor..

arkadaşlar bugünden itibaren antu ve fbforum alıntılarıma sona erdirdim artık yeni siteden devam ediyoruz.
siteyi değerli adminim @Keramettin TANRIVERDİ önerdi :hat:

G6ClpR1.jpeg

Hiç Amerika'da bulunmadım ama meslek gereği kültürlerini bilmemiz gerekiyor. Bu yoğurdun versiyonunuda balkanlarda çokça tuketmistim. Muhtemelen bu chobani sahibi hiyarin yaptiklarindan bin kat daha iyidir😄 tatlı olarak tüketmelerini garipsemistim ama onuda deneyince vazgeçtim garipsemekten. Hafif oluyor Avrupa'da yapılanları, hoşuma gitti. Amerika'da şekere buluyorlardır muhtemelen. Birkez Amerikalı bir arkadaşıma kahvaltıya gittim, şeker komasına girecektim, aşırı bir şekerli yiyecek tüketimi var. İyi yaşıyorsunuz oralarda, obez ve diyabet olmamak imkansız resmen. Akçaağaç şurubu vs damardan şeker akıyor..
Oyle dusunme, burada "herkese" hitap edecek yiyecek var. Bilmemne diyetinden tut, en veganina, en glutensizine ya da en sekerlisine, en sagliksizina kadar.

Piyasada her sey var, gerisi sana ve senin vucuduna duydugun saygiya kalmis. Cok saglikli beslenen oldugu kadar cok sagliksiz beslenen de var.

Bu arada Chobani'yi ilk geldigimde denemistim ve klasik suzme yogurdugunu begenmemistim. Sahibine de gram saygim yok zaten. Dogdugu, buyudugu ulkeden nefret eden ve buyudugu memleketin malini "Yunan" diye satan bir saygisiz.

Mesela bana sorsan su alttaki suzme yogurt Chobani'yi 10'a katlar tat olarak.

Siggi's Yogurt

Geri
Üst Alt