- 23 Aralık 2008
- 60.029
- 57.563
- 4.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen dediğin gibi.CL surecleri bitmeden sanmiyorum.
Kerem sakat iside nane, benfica nice macinda oynarsa cunku transfer olsa bile fenerin playoffta oynayamaz.
Hakan ve kerem ilgisi, milli takimdaki tayfayi "kontrol" etme + yabanci kurali gundemi iteleme olacak gelecekte(alamiyorlar kaliteli yabanci cunku- para da yetmiyor)Aynen dediğin gibi.
Bu sene belli yine herkes bunları şampiyon yapmak için uğraşacak belkide daha fazla pislik yapacaklar alenen. Ne zaman kendilerini bitirecek hamleyi yapacaklar diye düşünüyodum. Duran aldılar ama yetmez bide Kerem gitsin ölümcül darbe. Herşey yine çok güzel ilerliyo bence
tff konusunda en buyuk rezillik biz ,8jk ve lazyo bu 3ü sezon boyunca istifa dediler ama utanmadan gidip ibra ettiler olumsuz oy bile vermedilerHakan ve kerem ilgisi, milli takimdaki tayfayi "kontrol" etme + yabanci kurali gundemi iteleme olacak gelecekte(alamiyorlar kaliteli yabanci cunku- para da yetmiyor)
Tff ibra edildi, gik cikmadi onca takimdan. Duzen devam + uzerine milli oyuncular ve siyasilerle daha cok etki edeceklerdir. Eli buyuttuler oyle canta hakem islerinden falzasini gorememiz buyuk ihtimal.
Bundan dolayida "bu sene lig en onemli, bunlara kalmamasi lazim " derken avrupada rezil oluyoruz. Bu mantalitenin oturdugu, sadece sampiyonluk sayisi vs ve anti-fenerligi ile yetinen taraftar kitlemiz baya buyudu maalesef.
Tff konusunda ise yaramaz listemizin tepesi ikinci baskanimizda el kaldirmadi. Notr durdu. Kimse kaldirmadi elini, simdi siritmayayim dedi bom bom izledi. Esas orada mesajini vereceksin. 8 hafta sonra cikip "suyun karsi tarafi, bilmemne" demecleri veremeyecek simdi, verirse gunluk medyaya gore takildiginin kaniti.tff konusunda en buyuk rezillik biz ,8jk ve lazyo bu 3ü sezon boyunca istifa dediler ama utanmadan gidip ibra ettiler olumsuz oy bile vermediler
şimdi hangi yüzle sezon ortası istifa dyeceksin
bizim yönetim gerçeten cok cok kötü
geçen gün lübe mi lobe mi nedir yabancı asıllı muhtemelen bir karı küfürler etmış gs kulubune 1 yönetici cıkıp noluyor demedi
fenerde ise ali bence kongreyi eylüle bırakarak agır sacmaladı ,transferde zaten herkesten veto yedigi için delirmiş durumda ucl elemelerınde tokat yerlerse bunların kongre kavgalı geçer benden söylemesi cünkü herifler aleni alkol alıyorlar : )
geçen seneki pisliklerin benzerleri olacaktır hakemler tarafından ve tff tarafından ama bunun bir sebebide saydıgım 3 kulubun baskanları
ali nin kerem hakan ve gs li oyuncuları isteme sebebi tamamen low iq kendi koyun kitlesini seçim öncesi oy icin garanti hale getrmek bakın ben gs li adamları alıyorum algısı ki onuda beceremedı
ki adım gibi eminim mou keremi istememiştir bile
lakin bizde ucl +lig yani 3 kulvar icin yeterli degiliz hatta ciddi eksık kadromuz ortasada sdece 3 adam var
Tezegi avuçlayıp içine atmamış ki hiç nerden bilecek @Oğuzhan Sesko
Kendisi villalar da büyümüş diyebilir miyiz?
Hiç Sobadan güm güm sesini duyup da huzur içinde yatmadiysa boşa geçmiş bir ömür diyebiliriz
Sizi severim.
Ağabey seni seviyorum ve özlüyorum acikcasiSizi severim.
Antuya maç başladığından beri girilmiyor benden pass.Donaaatt masayı doruk başkanım![]()